Mission 16Treba da fultonam kamion.Međutim čuvaju ga dva oklopnjaka, jedan ispred i jedan iza. Pokušaj broj 1 ---> prišunjam se, bacim dvije smoke bombe, jednu ispred jednu iza. OH SHIT---> bi rekao da mi nisu spojlali Parasite Unite da će se pojaviti. Iskoče oni, probam im nanijeti štetu međutim oružje mi je too weak i roknu me dok kažeš keks.Pokušaj broj 2 ---> postavljam kamion ispred kao prepreku na cesti. Bacam smoke bombe, probam sjesti u kamion i pobjeći prema sigurnoj lokaciji gdje ga mogu fultonati. Miserably fail, jer su Ninje skočile na haubu i masakrirale kamion.Pokušaj broj 3 ---> pogledaj pod pokušaj broj 2Pokušaj broj 4 ---> pokušam ukrasti oklopnjak iza i raznijeti ih u bits and pieces ---> u tom procesu raznesem kamion.Fuck.Pokušaj broj 5 ---> vraćam se na staru taktiku, postavim kamion kao blokadu ispred, ali umjesto smoke bombi, bacam 4 decoy-a po uzvisinama gore. Iskoči Parasite Unit, aktiviram decoy, i dok im to odvraća pažnju, fultonam kamion, pozivam svog vjernog konja i bježimo prema LZ-u.