gunner Meni bas i ne sjeda Jack Bauer u MGS ali eto, svakako ne prica puno. )Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
weky Pa ja velim, Kiefer je bio skup i pretrpanog rasporeda, dobili su ga na par dana i snimio je to što je snimio, a što je par bitnih scena. Nema Kiefer vremena ni Konami para snimati sate i sate codec materijala kao što je to radio Hayter.
wooddiebone Pa ja velim, Kiefer je bio skup i pretrpanog rasporeda, dobili su ga na par dana i snimio je to što je snimio, a što je par bitnih scena. Nema Kiefer vremena ni Konami para snimati sate i sate codec materijala kao što je to radio Hayter.Da i zato je cjeli face capture imao vremena odradit.
viper89 Sto ti to znaci ? Face capture nije isto sto i voice capture. Netko je godinama radio da svaka animacija bude na mjestu cak i kad recimo snake stoji na mjestu. A i quiet ne prica pa ima jako dobar face capture. Na stranu sto malo prica al vidi se da je face capture vrhunski odradjen za sve likove.
wooddiebone Pa Kiefer je radio face capture za snakea. Nije neki random japanac. Face capture zahtjeva skoro isto vremena kao i voice acting, ako ne i više.
renda Sto ti to znaci ? Face capture nije isto sto i voice capture. Netko je godinama radio da svaka animacija bude na mjestu cak i kad recimo snake stoji na mjestu. A i quiet ne prica pa ima jako dobar face capture. Na stranu sto malo prica al vidi se da je face capture vrhunski odradjen za sve likove.Sala frende,posto boss bas i nema emocije neke,bar ne u mojih 30 sati igre.
wooddiebone Isitna da je ova interpretacija Snakea drugačija od one na koju smo navikli.Neko bi čak rekao daTo nije on 8)
viper89 Da , bas to woodie :)Renda , aha :) al vidis da svi likovi imaju face capture koji je super kvaliteta.
voltriz Rijetko kad se slozim sa Viperom u ovoj temi ali sada je upravu. Face capture je odradjen maestralno i to se pogotovo vidi na sitnicama i vrlo suptilnom mimikom. Da je BB mutav to vec svi znamo
wooddiebone Iskreno. Meni je draže da je mutav nego da je glup ko kurac ko u ostatku serijala.Realno, ono ponavljanje zadnje riječi koju je čuo sekundu prije je odavalo dojam da je mentalno retardiran. Komično jer po canonu je Solidov IQ 180, a Big Bossov vjerojatno još veći.Netko se potrudio i zabilježiti to. https://youtu.be/p8iBBJE_MZ0
wooddiebone Haha Woodie bas sam se posteno nasmijao na ovaj snimak Snimak?Predobar je lik. That takes care of the cremation.HahahahahaPogledaj i ovaj aktualni: https://youtu.be/SkNaUiaGRxw
Solid_Snake Čekajte, o kojem se sad Quiteu priča? Quite Quite ili Big Quite?-----------------------------------Fun fact koji sam upravo otkrio, uspavao sam neprijatelja koji je bio iznad plitke vode, i u kratkom roku kako je ležao se ugušio u plitkoj vodi.
wooddiebone Fun fact koji sam upravo otkrio, uspavao sam neprijatelja koji je bio iznad plitke vode, i u kratkom roku kako je ležao se ugušio u plitkoj vodi.I onda se ljudi žale na onakve trivijalne sitnice.