Ako igraš bez markanja kao ja, onda je.
I End-a si mogao preći ako uključiš thermal bez problema, ali nije to to.
Još sam napisao da sam bio opremljen samo tranq gun-om i par smoke bombi.
Mogao sam pozvati deployment snajpera, ali ZZZ nisam imao razvijen, a nisam je htio ubiti.
I svaki put kad sam joj se htio približiti morao sam mukotrpno pužeći od zaklona do zaklona jer nisam imao seaking suit.
I meni je trajala bitka skoro 1.5h (računam i vrijeme dok nisam skužio kako šta i mapu).
A netko joj je samo spustio dvije kutije na glavu and be done with it.
Ja sebi stvaram epic scene, a ti kukaš cijelo vrijeme oko trivijalnih stvari i za većiu uopšte ne uzimaš masivnost i dubinu ove igre kao kontra-argument.
Stvarno ne kužim kako tim dobro stvari iz PW ne ostavi u V?!
1. Npr. u PW kad bi izabrao armor odjelo Snake bi jedva hodao ali bio je tank. Ovdje je svejedno koje odjelo staviš i Snake će i dalje trčati ko Mo Farah + šta će biti tank.
Zato što su napravili kompromis, da li vidiš kolike su mape?
Ovdje ti nema auta i kamiona na svakom ćošku kao u Far Cry, GTA itd igrama, još ako ti je buddy Quiet ili D-Dog bome bi se jedno 20h ludio. Ovako je tu taj kompromis napravljen. Ako ti treba prijevoz nadaleko, imaš buddy-ja konja, ili kasnije kakav vehicle i D Walker.
Kao što sam rekao, šprint je kompromis za veličinu mape. Da se umara svakih 10 sekundi, igra i trajala duplo.
2. U PW vojnici su čekali u waiting room i onda biš ih sam razvrstao. Ovdje igra automatski razvrstava i onda ti ako želiš možeš sam prebacivati ali ko iz PW je bolje.
Odlično, baš prema uslovima priče.
Jesi ti čovjek koji djeluje na terenu ili ?
Kaz i Ocelot su tu da sortiraju kako znaju i umiju, a ti ako primjetiš kakvu sjajnu zvijezdu u svom timu da ga prebaciš na drugo mjesto.
Ti bi da ideš na teren i u isto vrijeme vodio MB, ne može drug guzicom na dvije stolice sjediti.
Kao što sam rekao, Kaz is there to help.
Samo gledajte neke stvari sa uslova priče, kao što sam rekao.