Igrao malo opsežnije danas, replayao episodu 3, pa malo side opsa i zajebancije po mapi, pa prošao episodu 6 i čovječa kolika misija, 1 h i 45 minuta mi je trebalo, sve sam polako istraživao, taktizirao, malo snajpao iz daljine, jako puno opcija, a oprema mi je trenutno nikakva lol, što će bit kasnije.
Inače atmosfera je čudo, baš se osjećam kao legendarni warlord koji gradi svoju vojsku.
Totalno zarazan gameplay, sandbox stil baš paše, igra je pokupila dosta od Far Cry serijala što se tiče tog free-roamanja u ratnoj zoni, ali je " a far cry " od istoimenog serijala, sve to skupa izgleda za cijelu dimenziju bolje, realnije, uvjerljivije, pod tim mislim na interakciju s neprijateljskim vojnicima i kako reagiraju u kojoj situaciji.
Skupljanje resursa, biljaka, vojnika je jako suptilno ukomponirano i ne osjecam zamor, dapače gušt mi je, za razliku od mnogih drugih igara koje imaju hrpu fillera na mapi koji ne sluzi nicem nego da budu tamo i da budu skupljeni, ovdje imam osjecaj da svaki dijamant, svaka kutija zaliha i svaki mortar koji pokupim ima svoje znacenje.