juky Resavam zute sad,samo s decom ih imam..Mnego viper koji nisi gamer,kolko patina imas? Svaka cast na platini za ovu igru!
dormin Ja pomalo hvatam S rankove/vojnike i rjesavam taskove.Slozio bi su trebali staviti vise misija gdje nemas opreme pa se trebas snalazit okolo. Steta.
viper89 Resavam zute sad,samo s decom ih imam..Mnego viper koji nisi gamer,kolko patina imas? Svaka cast na platini za ovu igru!Malo bude 30. za dark souls 3
juky Prvo riješi misiju 42 onda ćeš imati više materijala za ispovjed Dosel sam do nje.Sad mi jasno zakaj si mi to rekel -.-Na obicnoj takvoj sam provel 2h dok nisam rijesil..
juky Sad malo seruckas Resil sam misiju rocket launcherom sa navodjenjem,extractal 2 skullsa i rijesil ju prije nek normalnu prvu misiju..Popel sam se na krov onaj di pocne misija lagano desno,skampal se gore i rokal
viper89 Sad malo seruckas Resil sam misiju rocket launcherom sa navodjenjem,extractal 2 skullsa i rijesil ju prije nek normalnu prvu misiju..Popel sam se na krov onaj di pocne misija lagano desno,skampal se gore i rokal Dobro nije 2 al sigurno je bilo 5-6 min :)
voltriz E moj juky tebe cekam, hajd da ti nisam napisao scenarij ranije pa bih i razumio. A ti odmah poletio ja sam faza 1
Solid_Snake A Quiet Exit je odlična misija, podsjetila me na borbu Raidena protiv nadolazećih Rayeva pri kraju MGS2.
juky E moj juky tebe cekam, hajd da ti nisam napisao scenarij ranije pa bih i razumio. A ti odmah poletio ja sam faza 1 Bome da sam jos jednom probal igrat jucer i ja bi bil ko ovaj lik u postu ispod
juky Presel jucer misiju.iz druge..I dosel do zakljucka da me uvek ubil zadnji tenk na mapi.Al eto presel sam,jos danas skinem trofej sa pesom posto mi fali jedna "tockica" do maxa bonda i kaput.
Solid_Snake Koliko ovdje zapravo ima ljudi koji NISU na silu prešli igru (osim mene, vipera i dormina)? Toliko je loša da ljudi u nju potroše 100h bez beda.Već počinje ići na nerve. #sobad
Fico Jedino što sam na silu prešao je episode 45 jer sunce im milo j***m i tenkovima Ako išta, nagrada je fenomenalan završetak epizode :Igra kojoj se jedva čekam vratiti na ljeto kad ću MGS maraton ponovno raditi :)
voltriz Pa evo ja nisam na silu presao, nijednom nisam koristio air support niti usao u frontalni sukob a igra opet losa