viper89 Nema nikakvog obrisanog posta. Mozda nisi stisnuo post ili je neka greska. Zar stvarno mislis da bi ti netko brisao post?
resident_evil Jedino tko mi je pao na pamet je Solid jer sam skužio da me više "ne voli" od kad sam počeo "hejtat" igru. 100% je post bio postavljen jer uvijek provjeravam da li sam dobro napisao. Ako nitko nije izbrisao onda je došlo do greške.
viper89 Nestat ce,vjeruj mi,Solide sori,moral sam Sad but true :( već me nekoliko igra prevarilo, za koje sam bio siguran da ću dobiti ono šta sam očekivao. Zato i toliko boli šta me baš najdraži serijal razočarao. Jedina korisna stvar šta više neću pasti na hype makar to bili Uncharted 4/TLOU 2 (ok, to je ND)Nema nista obrisano u bazi. A i ovo vidim na prosloj stranici ako je to taj post.
Solid_Snake Jedino tko mi je pao na pamet je Solid jer sam skužio da me više "ne voli" od kad sam počeo "hejtat" igru. Lol o čemu pričaš ti. Mene vrijeđ sama pomisao da bih uradio tako nešto.Znaš koliko mene zaboli što ne gotiviš igru?Kao na onome gifu gore.Zamisli kad te netko prestane "volit" jer ti hejtaš "njegovu" igru. Hahha hahahah Da, stvarno komično.Ha ha ha ha ha ha.
bojanic10redarmy Btw ništa čudno u tome što resident u šali pretpostavlja da mu je možda solid obrisao post. Nije mi prvi put da tako nešto slično čujem u vezi metal geara, solida i gubitka ljubavi nakon iole nebitne kritike na račun igre. Ne konkretno na brisanje postova ali gubitka ljubavi (hahhaha) i ignora u zraku jesam.
chono7 resident_evil - kakvo brisanje posta? I ja sam pogledao i toga nema evidentirano da je obrisano. Jer nakon brisanja, postovi i dalje ostaju, ali ih vi ne vidite, a tvoga uopće nema. Što si napisao? Jel to možda onaj sa prethodne stranice?
Tuhy Solid je stari hejter, ja sam mu već odavno na listi za odstrijel radi komentara o onom govnu od Peace Walkera
jeedah Kojima je danas bio posebno uzrujan. Blackstar mu je bio na repertoaru. Neki dan je bas twettao da je nabavio Bowiev novi album.
bojanic10redarmy Kojima je danas bio posebno uzrujan. Blackstar mu je bio na repertoaru. Neki dan je bas twettao da je nabavio Bowiev novi album.Kojima obožava Bowia. Tužan dan