Ja stigao do ch.13 i jos uvijek odusevljen, fantasticna igra. Iskreno, da nije open world ne bih je ni pogledao, u meni stealth i linearnost pobudjuju samo neizmjernu dosadu.
Idem i odradjujem sve Sideopse, uz pokoju misiju kad zatreba. Razvio sam snajper sa prigusivacem, i sad mi je glavna taktika pozvati bombardiranje na udaljeniji kraj naselja, i onda u trenutku udara sprasiti par headshota ovim blizim neprijateljima.
Par negativnosti koje sam primijetio. Ne smetaju me toliko, ali eto:
- Vozila uopce ne koristim. Jednostavno mi je lakse trcati i zaobilaziti neprijateljske checkpointe, nego voziti po cesti i onda nalijetati na njih.
- U pocetku sam fultonao sve vojnike, ali sad kad sam razvio Mother Base dovoljno, dobijam dobre dragovoljce, a i combat misije mi donose ljudstvo i novce. Taki da sad osim kad mi nije zadatak nekoga izbaviti, svi dobijaju metak, noz ili aviobombu.
- Vise ne gubim ni puno vremena prikupljajuci materijale, combat misije mi to zarade. Ako je usput, super, ako je na drugom kraju sela, zaboravi.
- Mojom.taktikom nemam potrebu trositi puno novca na razvoj oruzja. Ulazem u bolje odijelo, snajper i SMG, ostalo zanemarujem. Sigurno da nikad necu biti u prilici koristiti pistolj ili shotgun.
No sve su to sitnice koje su ujedno i rezultat mog stila igranja, pa ne zamjeram previse. A upravo sam i postai 100% prijatelj sa mojim psom :)