Zavrsil nakon 100 sati i ne znam kaj da mislim kaj se tice price i cinjenice da je Hideo mislil da je dobra ideja da najobicniji random medic koji se nasel u helikopteru sa BB-om moze biti BB,znaci lik kroz igru pozna zavidnu razinu CQC-a,u rangu sa BB-om i sav ostali skill mu je na jednakoj razini,ima sva sjecanja koja i BB (?)i to preko induciranih sjecanja ubacenih dok je bil u komi,daj pa ne igram Dr. Who-a jebote,ono nategnuto totalno,uopce nisam zadovoljam predvidljivim krajem,kliseiziran i pre nategnut,uglavnom igramo cijelu igru sa beznacajnim likom koji je na kraju i sagradil cijeli Diamond Dogs unit,cak je i smjesno sve to skupa,koma kaj si taj Kojima dopusta ,ukratko jedan od najgorih krajeva koje sam videl,bas trashasti,steta. Jedino mi fora kak sad znam da smo u MGS-u ubili Phantom BB-a,a ne pravog,dobar detalj i ima smisla tek sad nakon tolko godina
Gameplay odlican iako repetitivan skroz,sve u svemu da dajem neku ocjenu bila bi sedmica jer meni osobno ovo nije neko remek djelo,dobra igra i nista vise od toga,a potencijal je bil tak ogroman da je ovo lako mogla postat najbolja igra svih vremena,a 7 godina se radila,7 jebenih godina i onda dobijem prazne mape i pricu na razini amaterskog pisca kojem je san jednog dana snimit epizodu Columba,steta.
I da jel zna nekodal je moguce vratit Quiet?