Nekih tjedan dana igram SotFS i djeluje mi previše olakšano.
Jedini teži dio je u Heideu jer su oni White Knightovi ludi ko šibe + zmajek tam prije Ornsteina.
Nije loše što se ponegdje napravili drugačiji raspored neprijatelja, ali stvarno mi djeluje prelagano.
Doduše, i dosadašnje iskustvo ima tu nekog utjecaja :) , a ni malo drugačiji stil Bloodborna nije za bacit.
Na trojci sam odigro samo polovicu prvog DLC-a, tak da mi je Brume Tower odlično sjel, a Fume Knight me uništavo dok nisam malo dignul Agillity. Uz Smeltera definitivno najteži boss u igri. (I onog smrada Darklurkera)
Za Sir Allonea sam čul da će bit još teži, ali, makar je stvarno brz, on je pal nakon 3-4 pokušaja.
Razliku zbog 60 fps-ova bome ne primjetim, tak da one priče o većoj težini igre zbog toga ostaju samo...priče :)
Ne snizuje kvalitetu same igre, ali upadne u oči ulaženje oružja u teksture zidova i slično. Mislil sam da smo takve stvari ostavili na prošloj generaciji, al jebajga...
I dalje vrhunska igra, gušt je opet odigrat. Savršena uvertira za trojku za koju očekujem da pomete i Demone ako treba :)