Dajte neki dex build za pve u sotfs...bar za start koji su dobri weaponi ,a poslje ću lako.
Ovak je igra teža moram priznat.
Na početku je vjerojatno Falchion najbolji za dex build, a tek kasnije možeš nešto bolje nać.
U zadnjem DLC-u kad dobiješ zadnjeg Bossa (snježni DLC), s njegovom dušom možeš napravit najjebačkije Dex oružje u igri.
Baš sam nedavno igrao i baš sam Dex build imao, al da me yebeš ne mogu se više sjetit ničeg. Znam da sam Falchion koristio do jako dalekog stadija u igri i da mi je stvarno dobro služio. I Rapier je dobar. Pogotovo Ricardov.

EDIT: Evo sad gledam screenove i ispada da sam Rapier koristio puno više nego sam mislio... tako da  : za njega. Great Scythe je isto odličan, ali ni blizu onome iz jedinice... možeš ga probat, dođe dobro kao secondary weapon.

Dual Blacksteel Katana :

Soul

Kakav ti build furaš u ovom prelasku? Si probao oružje koje sam gore spomenuo (od Ivory Kinga)?

...
Dom
ako oćeš neko jako, al opet dex možeš uzet i ono od Ancient Dragona u memoriji... al to tek kasnije. To sam i ja furo neko vrijeme.

Soul

Kakav ti build furaš u ovom prelasku? Si probao oružje koje sam gore spomenuo (od Ivory Kinga)?
Quality, 40/40 STR/DEX sa Pursuers Greatsword. Probao sam ga na PS3, ali nisam bas bio odusevljen...

5 dana kasnije

Bossovi su nekak lagani u sotfs...Možda zato kaj sam prešo vec 3 puta obicnu igru(jednom sa dlc-ima)...neznam nekak mi se cine slabiji.
Al zato moram pohvalit raspored protivnika to su napravili super.

Crown of the Ivory King najtezi DLC uvijerljivo, ono dok pronades Frigid Outskirts, damn son. A ni boss-evi tamo nisu za bacit. Pobjedit ih sam bez npc-summona, jako tesko.

Crown of the Ivory King najtezi DLC uvijerljivo, ono dok pronades Frigid Outskirts, damn son. A ni boss-evi tamo nisu za bacit. Pobjedit ih sam bez npc-summona, jako tesko.
Fume Knight je najteži po meni. Te macke nisu tolko teške ,al je teško doc do njih.

13 dana kasnije

Jesu buffali ivory kinga u sotfs ?

Meni je najteži bio Sir Alonne.
Dex build, kao što je Soul rekao, Dual Blacksteel katana my favorite. Jedino bolje od toga je šamarat s dva Fume ultra greatsworda 

Meni nece dropat drugu katanu nikako...saperlot !!!

mjesec kasnije

Kad uđem u onaj Mist (ona magla na nekim prolazima/vratima),kakvog to utjecaja ima na igru? I kad umrem pa postanem Hollow (ak je to to) onda mi se health smanjuje svaki put kad ponovno umrem do određene razine?

To je kad otkriješ nešto novo ili u većini slučajeva borba protiv Bossa. Skida ti se do koliko se sjećam 50% healtha. Možeš stavit određeni prsten kojeg možeš nać vrlo rano pa on ograniči do nekih 75% što ti vrlo dobro dođe ako si početnik u serijalu. Ili konzumiraj Human Effigy pa se vratiš u human form i dobiješ 100%. Iako pazi onda da ti ne ponestane Effigya za kad ti bude trebalo.

Da, smanjuje se do određene razine (msilim do polovice).

Vrati se na full nakon što iskoristiš Human Effigy.
Postoji prsten koji poništava to smanjivanje energije nakon svake smrti.

Magla služi kao "brana" prije boss arene, ili jednostavno naznačava da ulaziš u neki novi dio područja u kojem se trenutno nalaziš.
Prije bossa će je bit uvijek.

Edit: e jbg, kasnim 

Nešto si mi spor za ninju Tuhy 
Alkohol počeo uzimat dašak.

Tuhy, souls expert...

:

Sad sam dosao do prvog bossa Last Gianta i brzo je pao al vidim da ce mi trebat vremena da se odviknem od Bloodborna i prebacim na malo sporiji Dark Souls.

Hvala na odgovorima,tih par stvari su mi bile malo nejasne ali sad sam skuzio. Ostalo mi se sve cini relativno slicno kao u BB.

EDIT: Može me netko uputiti u generalnom smjeru di nakon Last Giant bossa? Nije valjda da moram kupit dva ona itema za odkamenjivanje od 12k duša?

U Majuli odi kroz ona velika vrata... put prema lijevo od bonfirea ako gledaš prema spomeniku di je vitez.

Ma neće ti dugo trebat. Meni je Dark Souls nakon BB bio dosta lakši nego prije. Dok sam prije u Demonsima igrao sa shieldom, nakon BB mi je shield samo smetao, tako da sam svoj prvi playthrough u DS2 prošao bez shielda bez problema.

Ne trebaš otkamenit kip (još), imaš put iz Majule u Tower of Flame kad od bonfire kreneš prema velikoj rupi u zemlji i skreneš desno u tunel. Mislim da ti je to najbolje zasad

Prvo sam otisao preko onog gnijezda u Lost Bastille,tamo otkljucao drugi Bonfire i dosao do ona tri Ruins bossa. Sad sam se vratio nazad u Majulu di ste rekli jer mi izgleda da je Lost Bastille mozda malo pretezak za moj level.