Poceo SOTFS verziju.
Igra je cisti slow motion u usporedbi sa Bloodboooooorne. 
Igro sam i ja dosel do iron keep i odusto. Slow motion svako malo gledam kak nemam vise stamine  i ocekivo sam vise promjena
ovak manje vise znam napamet sve di je i kaj je

Počeo i ja SOTFS na PS4... jel to 60 fpsa?

...

Odlučio se na sorcerer build zato jer nikad nisam tako igrao DS, a imam već i Soul Vessel pa lako promijenim ako mi se ne svidi. Pošto nikad nisam tako igrao da postavim par pitanja. Gdje mogu nać negdje na početku dobar staff i dobro oružje za taj build? Idem na DEX... Glupo mi je upgrejdat neš bezveze. I dajte još neki dobar savjet ako ima koji za kad igram kao sorcerer...
Sviđa mi se SOTFS, neprijatelji na novim mjestima i nove prečice i mini lokacije...

Gdje mogu nać negdje na početku dobar staff i dobro oružje za taj build?
Sorcerer u startu ima Sorcerer's Staff koji ti je dobar kroz cijelu igru i svakako njega upgreadaš. Možeš ga i kupiti od Carhilliona, a i pronaći u skrivenoj prostoriji u Forest of the Giants (nakon vrata kod kojih čuči Pate).

19 dana kasnije

Napokon sam dobio Fume Knighta!!! Ne znam jel' mi on teži ili dinamični duo iz jedinice. Baš me lik uništavao, pokušavao sam i pokušavao, i napokon ga sredio. Uf, znojan sam, a nije od topline. Good old times osjećaj - kada središ lika u igri  8).

Da napomenem: NG++, prvi puta ga fightao.
Setup mi je bio: Dragontooth+5, pojačan s oath miracleom i crystal sword magijom.

A sad na Alonne Knighta...

Napokon sam dobio Fume Knighta!!! Ne znam jel' mi on teži ili dinamični duo iz jedinice. Baš me lik uništavao, pokušavao sam i pokušavao, i napokon ga sredio.
Meni je Fuj Knight bio puno teži od dvojca. Napatio sam se i ja, ali pao je. Uz, nisam išao solo u borbu.

Napokon sam dobio Fume Knighta!!! Ne znam jel' mi on teži ili dinamični duo iz jedinice. Baš me lik uništavao, pokušavao sam i pokušavao, i napokon ga sredio.
Meni je Fuj Knight bio puno teži od dvojca. Napatio sam se i ja, ali pao je. Uz, nisam išao solo u borbu.
Ja solirao. Pokušao sam s 2 summona, ali još je gore jer kad se "zapali", Fume ih pomete, a onda mu preostane skoro pa pola energije, a skidam duplo manje... Da ne bi.

Međutim, u nekim drugim borbama su me summoni spasili, da, da  :.

25 dana kasnije

Pitat ću tu pošto nemrem nać odgovarajući topic:

Pošto sam uživao u Bloodbornu,gledam sad malo Dark Souls 2: SotFS. Vi koji ste igrali DS2 ili DS2,kakva je igra u usporedbi sa Bloodborneom? Nemrem se sjetiti dal sam to pitao već,ali zanima me nekakva kratka usporedba. Čitam malo po netu i ljudi govore da je DS2 puno sporija igra,pa čak i malo zastarjela ukoliko ju uspoređujemo s BB.

Sporija igra je, zastarjela nije već je samo stvar mehanike. Čim je igra malo tromija odmah kažu da je zastarjela. Naravno da svakim novim nastavkom napreduje mehanika GP-a pa je tako i bilo s Bloodborneom naspram DS-a.
Probaj igru, ako ti se svidio BB trebalo bi ti se svidjet i ovo, ali naravno nema nikakve garancije. Meni osobno DS je draži, ima puno više mogućnosti za buildove... toliko različitih oružja i armora, zanimljivih NPC-eva i Bosseva + 3 dobra DLC-a. Ako ga uzmeš i svidi ti se imaš puno za igrat.

Ako si član library-a imaš i tamo sad 2 slota za posudit pa možeš probat. :)

Jedino je šteta ako ne možeš prvi DkS odigrat... To je ono pravo.

Nesto se dogodilo ( nemam pojma sta ) i health mi je s 1500 pao na 800. Uzeo sam Effigy, u human formi sam, popio onaj clear all status effect potion i health jos uvijek prepolovljen.
Sto sam propustio ? Pomozite.

ahahaha! Počelo je! 
Zadnja dva tri dana intenzivnije. Prva smjena, popodne slobodan, neda mi se na sunce.

Nesto se dogodilo ( nemam pojma sta ) i health mi je s 1500 pao na 800. Uzeo sam Effigy, u human formi sam, popio onaj clear all status effect potion i health jos uvijek prepolovljen.
Nisam dugo igrao ali mislim da svaki put kad pogines gubis po 10% -15% HP.
HP ti pada sve dok ne dodje do 50% , vise od toga ne.
E sad svaki put kad iskoristis Effigy vratis full health bar.

Naravno effigy iskorists u meniju a ne na bonfi jer burn na bonfi je druga mehanika (mislim da je to da privremeno blokiras invadere za PVP)

Nisam dugo igrao ali mislim da svaki put kad pogines gubis po 10% -15% HP.
HP ti pada sve dok ne dodje do 50% , vise od toga ne.
E sad svaki put kad iskoristis Effigy vratis full health bar.

Naravno effigy iskorists u meniju a ne na bonfi jer burn na bonfi je druga mehanika (mislim da je to da privremeno blokiras invadere za PVP)
Sve si dobro napisao. Razumijem kako ide sistem. Iskoristio sam Effigy u meniju. U human formi sam a health bar i dalje na pola.

Mozda si cursean ?
Hahah..skuzio sam. Northern Ritual Band +2 . Prsten koji povecava spell use a reduces HP. 😃

To su te fore
Zato je jeben DS. Nikakve upute, strelice, vodici. Snadji se druze.   

Kako si samo uspio napraviti da stavis prsten equip a nemas pojma za sto je 

Nisam u libraryu,nego sam vidio da Cocaine tu prodaje a pošto nemam nikaj za igrat uskoro,mislio sam dat šansu igri.

Jednostavno mi se BB toliko svidio da sam se navukao na tu težinu igre i taj osjećaj koji te lupa kad vidiš ogromnu prostoriju i znaš da će neka beštija skočit iz ničega. 

I say, go for it

Vidiš i iz mog Trophy carda da je to zadnja igra koju sam odigrao. I plationirao. A već sam je prešao 2 i pol puta na PS3 + isto tolko sad na PS4. Dobio i DLC-eve koje nisam odigrao na PS3. Tako da se definitivno isplati.