Fenix OverHypedG Sad baš gledam i na PS Store preko weba ne mogu pronaći nijednu PS3 igru. Cijelo vrijeme sam mislio da su i dalje dostupne preko weba. Kako u 2023. kupiti PS3 igru?
OverHypedG Fenix kupio na Playasia kodove za redeemati za njemački store. Na Njemačkom storeu kupio dlc , prebacio se na moj eu acc i sve radi normalno + dlc i dodaci
OverHypedG Probat cu danas pa ti kazem, koliko vidim samo preko drugih regija poput North America, Hong Kong i te
stanjara OverHypedG A kako ćeš to igrat? Budeš morao prebacivat račun i onda acc share? A koja ti uopće igra fali za ps3 da moraš kupit? Stvarno… Puppeteer i MGS4 kojeg će portat
stanjara OverHypedG A joooj šta će ti to. Imaš black flag na PS4/ps5 bio 5 eura… malo ga digli sad na jedo 7-8. Rade i remake Black Flag za ps5… jedino što Ubisoft može… AC umire tak i tak. Dobro neki samurajski rade.
Brijac OverHypedG black flag dlc. Kupiš na jednom računu, instaliraš i samo se prebaciš na glavni i igraš A full game imaš na drugom account, disku ili?
stanjara OverHypedG https://www.dualshockers.com/assassins-creed-mirage-doesnt-bode-well/ Ha dobro ak baš moraš…joooooj. Ljudi bacaju pare strašno.
Flipper Pustite to, zna li se ista hoće biti akcija na sušlice rublja za BF? Čekamo petak kao Vlatka metak.
Kikiller Flipper Uzmi Beko i uštedio si već sad. Ja je imam preko 5 g. i radi perfektno. Cijenovno bolja od ostalih.
stanjara Flipper Ma to stari moj… to je bit gamer. Jel ima tko kakav fen za preporučit, da ne pali kosu a jeftin?
escoban Kikiller Imam i ja beko pa mi izbaci sklopku dok dirne uticnicu 😂 Al bez zajeb radila je dobro nekih 5-6 god
Brijac OverHypedG ali mozes i na drugom acc Ako je ista regija. Mislim da ti DLC sa US-a ne bi radio na full igri koja je na npr. HR store-u kupljenja.