dormin Ja kupia Journey prije par dana...Dobra ponuda, a bilo je i za ocekivat nakon dizanja cijene plusa.
PS2MASTER Ali su povecali cijenu ps plus pretplate?Poslano sa mog SM-A500FU koristeći TapatalkNisu. Od 22.9.
luka1504 Ima netko iskustva sa karticama na PSN-u? Pokušavam uplatit u neki iznos ali mi stalno odbija obje kartice.
Prika Ali su povecali cijenu ps plus pretplate?Poslano sa mog SM-A500FU koristeći TapatalkNisu. Od 22.9.A koliko ce onda kostat hr ps plusPoslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
PS2MASTER Ali su povecali cijenu ps plus pretplate?Poslano sa mog SM-A500FU koristeći TapatalkNisu. Od 22.9.A koliko ce onda kostat hr ps plusPoslano sa mog SM-A500FU koristeći TapatalkSamo za US podrucje.
S1r1uS Opa kakva ponuda free igara, Lotf i Journey, obje na listi za odigrati a niti jednu nabavio, ma zakon...
ThaUrban Ima netko iskustva sa karticama na PSN-u? Pokušavam uplatit u neki iznos ali mi stalno odbija obje kartice.Nažalost bonovi kompa. Ako nemaš karticu spremljenu na profilu imat ćeš takvih problema stalno.
emilijo Odlicna ponuda igara sa popustima na EU storeu do 21. ovog mjeseca. Ovdje se nalazi popis igara (mislim da nisu sve nabrojane)http://m.neogaf.com/showpost.php?p=216092934Mislim da cu uzeti Song of the Deep od Insomniac Gamesa (nazalost nema platinu), i Gravity Rush Remastered.
Brijac Imam od ujaka primary acc sa PS+ i na njemacki je store.. to me prvo muci ali ajde dodem nekak do igre (Journey) i pise sve PS+ gratis itd i stisnem "Laden" i na sljedecem koraku me trazi info od kreditne, ne razumijem?
ikral Mora ujak kliknuti da "kupuje" jer je na njegovu konzolu vezana kartica. Ili možeš ti preko kompjutera, samo se ulogiraj na store s njegovim podacima, moći ćeš onda skidati.
fatamorgana Mora ujak kliknuti da "kupuje" jer je na njegovu konzolu vezana kartica. Ili možeš ti preko kompjutera, samo se ulogiraj na store s njegovim podacima, moći ćeš onda skidati. Ja s frendom isto sheram plus i ako hoću prije njega skinut ps+ igru uvijek traži podatke od njegove kartice jer je vezano kao što kažeš. Zato je najbolje da on prvo skine na svojoj konzoli onda ti skineš bez problema.
Torla Ja nisam naišao na taj problem.... Frend ima plus, dijelimo njegov Account, no ja mogu prvi otići na store i skinuti plus igre.... Ne traži me ništa... Zanimljivo, hhmmm
Brijac Aha znači kad se jednom skine onda neće više tražit podatke?ikral Ako idem preko računala, što trebam, ulogirati se na njegov PSN, naći igru i što onda? Ne treba mi info njegove kartice?
sanzo Aha znači kad se jednom skine onda neće više tražit podatke?ikral Ako idem preko računala, što trebam, ulogirati se na njegov PSN, naći igru i što onda? Ne treba mi info njegove kartice?Onda kupiš igru, pokazat će ti da je cijena 0 kn, potvrdiš i možeš skinut na svoj ps, ne bi te trebalo pitat karticu.
dondraper ako imam igru kupljenu na USA storeu, a igram ju na svom HR accu, i kupim ekspanzije za igru preko HR storea, hoce li raditi?konkretno Witcher 3, kupio bih season pass