Nexus Shut up and enjoy exceptional value. : :Trebali su napisati lutrija umjesto "exceptional value".
Flipper Pa mora se pokriti Neo bogamu. Negdje treba zaraditi i povratiti pare jer šuška se da bi Neo mogao koštati kao ovaj PS4, a PS4 Slim ide dolje cijena. Uglavnom, prošli mjesec sam 12 mjeseci produžio pa nek dižu.
Soul Nemojte drobit, ionako cemo svi uzet koja god cifra bila... nemoze covjek zivjet bez odlicne PS+ ponude
Nexus Pa mora se pokriti Neo bogamu. Negdje treba zaraditi i povratiti pare jer šuška se da bi Neo mogao koštati kao ovaj PS4, a PS4 Slim ide dolje cijena. Uglavnom, prošli mjesec sam 12 mjeseci produžio pa nek dižu. Sonyu bi bilo najbolje da ukine sve svoje divizije i baci sve na PS brend.Ionako im donosi 80% ukupne zarade.
someone Samo da mi ne ukinu besplatni PS+ trial od 14 dana na HR storu. Lijepo kad mi zatreba PS+ napravim novi account i aktiviram ga. Odlicno za nas koji samo kratko trebamo PS+.
pravednik Ajde mogao si na Sony forum staviti Pa zašto bi i trebao plus osim "kratko" odnosno MP igranje.Ne nude se neki naslovi koje nisam odigrao.Kao da nije dosta što plaćam 230 kn tcomu sada bi morao i za igranje na PS4 lol.A ps3 bilo besplatno.Preskupo zaista.Nije ni da čovjek igra svaku igru online.Eto je igram samo Uncharted 4 i BF4.I COD povremeno.Drugo je ionako manje više nebitno.
emilijo Ma Sony je rekao sebi zasto bi Microsoft zaradivao 10 dolara vise po jednoj godisnjoj pretplati, a silujemo ih u prodaji 2. I LIVE pretplata je takoder 2010. porasla sa 50 na 60 dolara.
fedrowhatisgood Mislis li da bi dopunskom zdravstvenom narasla za 30% da su ga digli za 17 kuna Al ovo je puno ozbiljnije.
maverick Aha emilijo! Znaci budala vidi sta budala radi. Bravo Sony...Prvo su od njih vidjeli naplacivati onlajn, a sad i poskupljenja... Bas su orginalni...
emilijo Aha emilijo! Znaci budala vidi sta budala radi. Bravo Sony...Prvo su od njih vidjeli naplacivati onlajn, a sad i poskupljenja... Bas su orginalni... Upravo tako. Kao sto je Microsoft uveo "besplatne" igre za pretplatu koje nisu postojale prije PS+.
ThaUrban Sony došao na bundle..https://www.humblebundle.com/capcom-playstation-bundle?mcID=102&utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2016_08_23_Capcom_Playstation_Bundle&linkID=57bc8f5f1b04d412538b456a&utm_content=cta_button
Nexus Lords of the Fallen (PS4)Journey (PS4, PS3)Badland (PS4, PS3, PS Vita)Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3)Datura (PS3)Amnesia: Memories (PS Vita)Dobra ponuda!
ivancro95 journey sam baš mislio kupit, lords of the fallen možda i probam jednom, nije loše ali ovakva ponuda bude 2 puta godišnje.
buz Prvi put od PS4 kad je izašo da neću popljuvat Sony, već ih pohvalit za PS+ ponudu. Taman sam mislio Journey kupit, već godinama nikako i nikako. Opet sam nedavno negdje čuo za Journey pohvale pa je ovo super se poklopilo.