Ja bi bio sretan sa sitnicama koje me užasno iritiraju kao npr. nemogućnost brisanja igara iz library-a (imam tamo hrpu smeća pa mi zauvijek ostaju nekakve bete i demoi) ili  kad nemam dovoljno prostora za neku igru pa nešto moram brisat, a nemam pojma koliko mi još mjesta treba pa moram otprilike brisat. Totalni kretenluk. Evo jučer idem skidat Broforce koji ima 1.3 GB. Ja na konzoli imao 25 GB slobodnog prostora i neće skidat, kaže da nema dovoljno mjesta. Obrišem neku bezveze igru i skine začas. Šta mu po novom treba 20x više prostora od veličine igre, koji im je kurac?

Ja bi bio sretan sa sitnicama koje me užasno iritiraju kao npr. nemogućnost brisanja igara iz library-a (imam tamo hrpu smeća pa mi zauvijek ostaju nekakve bete i demoi) ili  kad nemam dovoljno prostora za neku igru pa nešto moram brisat, a nemam pojma koliko mi još mjesta treba pa moram otprilike brisat. Totalni kretenluk. Evo jučer idem skidat Broforce koji ima 1.3 GB. Ja na konzoli imao 25 GB slobodnog prostora i neće skidat, kaže da nema dovoljno mjesta. Obrišem neku bezveze igru i skine začas. Šta mu po novom treba 20x više prostora od veličine igre, koji im je kurac?
prevare po psn-u biv haha

Ovo ni meni nije jasno.
Imam 25 gb, trebam skinit nesto od 5 i ne da mi..
Znam da je na trici trebalo duplo dok se ne instalira, ovdje mi nije nista jasno.

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Ne mogu napravit sign-in na ps4, ima još tko problema?

Tko nije primjetio, neka zna da imate 3 besplatne igre za PS4, a ne 2. Flame Over je besplatan i za PS4, pa ako nekog zanima.

meni sve ok...pribaj restartat ruter pa onda

Tko nije primjetio, neka zna da imate 3 besplatne igre za PS4, a ne 2. Flame Over je besplatan i za PS4, pa ako nekog zanima.
Hvala, nisu trebali.

meni sve ok...pribaj restartat ruter pa onda
Da skužio sam, kad sam resetao ulogiralo se bez problema.

Help
Mogu li upotrijebiti onaj code sa popustom od 20% npr. za Dark Souls 3 preorder?

Ne ide na preordere koliko ja znam... Čekaj da izađe pa isti dan uzmi.

Znači može i tako

Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2

Help
Mogu li upotrijebiti onaj code sa popustom od 20% npr. za Dark Souls 3 preorder?
Banx

Ak si kupio preko Gamedeal-a taj kod za 20% popusta, onda ti je šifra istekla. Do kraja veljače je trajala samo.

Lose vijesti za travanjski PS+ odmah sad. Jedna od igara ce biti Dead Star, neko twin stick shooter govno.

http://www.fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/1407-izgleda-da-ce-psn-store-dobiti-novi-dizajn

http://www.fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/1407-izgleda-da-ce-psn-store-dobiti-novi-dizajn
Ako se smije znati: Zasto kad prepisujete vijesti ne napisete izvor tih vijesti i slika?
Ovako ispada da je autor clanka to pronasao, sto ce i mnogi povjerovati ako su neinformirani.

Ovo ja vise kao prijateljski savjet. U najmanju ruku je neeticno, a ne znam koliko je i nezakonito a la Milijan Brkic.

JA se vec par dana nemogu spojit na PS3 store pise da je maintenence. Jel ima netko kakvu ideju?

Probaj trokut na store ikonu, obrisi instal i zatim opet patchaj.

5 dana kasnije

zamisli  11.03 dobim poruku za 10$ da ukucam od playstationa , danas sam tek poruku pročitao pošto mi to profil od buraza na ps4 i stvarno stoji 10$ u walletu , nemam pojma uopče zašto sam to dobio , možda iz razloga što u 2 godine otkako stoji profil nije ni jednom ništa kupljeno

Ja i dalje igram online bez ps+ vec preko mjesec dana
black ops 3, fifa 16, nba

Provjerio sam da nemam slucajno ps aktiviran ali nemam.

Ne razumijem al nek potraje sto dulje

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Da nemas neki acc za koji si zaboravio, a na njemu PS+?
Ili je Sony nesto darezljiv zadnjih dana?