Ja bi bio sretan sa sitnicama koje me užasno iritiraju kao npr. nemogućnost brisanja igara iz library-a (imam tamo hrpu smeća pa mi zauvijek ostaju nekakve bete i demoi) ili kad nemam dovoljno prostora za neku igru pa nešto moram brisat, a nemam pojma koliko mi još mjesta treba pa moram otprilike brisat. Totalni kretenluk. Evo jučer idem skidat Broforce koji ima 1.3 GB. Ja na konzoli imao 25 GB slobodnog prostora i neće skidat, kaže da nema dovoljno mjesta. Obrišem neku bezveze igru i skine začas. Šta mu po novom treba 20x više prostora od veličine igre, koji im je kurac?
PS Store & PSN
Ja bi bio sretan sa sitnicama koje me užasno iritiraju kao npr. nemogućnost brisanja igara iz library-a (imam tamo hrpu smeća pa mi zauvijek ostaju nekakve bete i demoi) ili kad nemam dovoljno prostora za neku igru pa nešto moram brisat, a nemam pojma koliko mi još mjesta treba pa moram otprilike brisat. Totalni kretenluk. Evo jučer idem skidat Broforce koji ima 1.3 GB. Ja na konzoli imao 25 GB slobodnog prostora i neće skidat, kaže da nema dovoljno mjesta. Obrišem neku bezveze igru i skine začas. Šta mu po novom treba 20x više prostora od veličine igre, koji im je kurac?prevare po psn-u biv haha
Ja bi bio sretan sa sitnicama koje me užasno iritiraju kao npr. nemogućnost brisanja igara iz library-a (imam tamo hrpu smeća pa mi zauvijek ostaju nekakve bete i demoi) ili kad nemam dovoljno prostora za neku igru pa nešto moram brisat, a nemam pojma koliko mi još mjesta treba pa moram otprilike brisat. Totalni kretenluk. Evo jučer idem skidat Broforce koji ima 1.3 GB. Ja na konzoli imao 25 GB slobodnog prostora i neće skidat, kaže da nema dovoljno mjesta. Obrišem neku bezveze igru i skine začas. Šta mu po novom treba 20x više prostora od veličine igre, koji im je kurac?Ovo ni meni nije jasno.
Imam 25 gb, trebam skinit nesto od 5 i ne da mi..
Znam da je na trici trebalo duplo dok se ne instalira, ovdje mi nije nista jasno.
Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk
Ne mogu napravit sign-in na ps4, ima još tko problema?
Tko nije primjetio, neka zna da imate 3 besplatne igre za PS4, a ne 2. Flame Over je besplatan i za PS4, pa ako nekog zanima.
Ne mogu napravit sign-in na ps4, ima još tko problema?meni sve ok...pribaj restartat ruter pa onda
Tko nije primjetio, neka zna da imate 3 besplatne igre za PS4, a ne 2. Flame Over je besplatan i za PS4, pa ako nekog zanima.Hvala, nisu trebali.
Da skužio sam, kad sam resetao ulogiralo se bez problema.Ne mogu napravit sign-in na ps4, ima još tko problema?meni sve ok...pribaj restartat ruter pa onda
Help
Mogu li upotrijebiti onaj code sa popustom od 20% npr. za Dark Souls 3 preorder?
Ne ide na preordere koliko ja znam... Čekaj da izađe pa isti dan uzmi.
Znači može i tako
Sent from my Redmi Note 2 using Xparent Green Tapatalk 2
HelpBanx
Mogu li upotrijebiti onaj code sa popustom od 20% npr. za Dark Souls 3 preorder?
Ak si kupio preko Gamedeal-a taj kod za 20% popusta, onda ti je šifra istekla. Do kraja veljače je trajala samo.
http://www.fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/1407-izgleda-da-ce-psn-store-dobiti-novi-dizajn
http://www.fair-for-all.com/index.php/vijesti/item/1407-izgleda-da-ce-psn-store-dobiti-novi-dizajnAko se smije znati: Zasto kad prepisujete vijesti ne napisete izvor tih vijesti i slika?
Ovako ispada da je autor clanka to pronasao, sto ce i mnogi povjerovati ako su neinformirani.
Ovo ja vise kao prijateljski savjet. U najmanju ruku je neeticno, a ne znam koliko je i nezakonito a la Milijan Brkic.
JA se vec par dana nemogu spojit na PS3 store pise da je maintenence. Jel ima netko kakvu ideju?
Probaj trokut na store ikonu, obrisi instal i zatim opet patchaj.
Ja i dalje igram online bez ps+ vec preko mjesec dana
black ops 3, fifa 16, nba
Provjerio sam da nemam slucajno ps aktiviran ali nemam.
Ne razumijem al nek potraje sto dulje
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Da nemas neki acc za koji si zaboravio, a na njemu PS+?
Ili je Sony nesto darezljiv zadnjih dana?