Sad (od jučer navečer) cijelo vrijeme izbacuje error, ne mogu se spojiti na PSN. Općenito, hebe se meni za online, ali igram MLB 15 (offline sam protiv sebe) ali igra daje razne nagradice, bodove i poboljšanja za karijeru kad si spojen online.
Pokušao sam par fixeva koje su korisnici predložili, jer je Sony support beskoristan, ne radi, kad se vratim s posla pokušat ću još par stvari, ali ovaj PSN je žalost i tuga. Svako malo maintenance, pola stvari ne radi... Mislim da na X360 koji sam imao 5 godina nisam više od 2-3 puta imao problem sa XBL koji nikad nije na pauzi za marendu.
Sad, kad su uklizali sheranju, sve više i više XOne izgleda kao bolja opcija... Jedino me obećanje o fenomenalnosti Uncharteda (i izgled onog vieorekordera sa polutonskom ciglom za napajanje), te ipak pristup većem fondu igara i igrača (za preprodaju) drži na PS4. Pogotovo sad kad je Silent Hills preselio na ahiret, UC4 ostaje jedna jedina ekskluziva koja mi je privlačna.
Ako kojim slučajem MS kešne još love da zadrži trajnu Tomb Raider ekskluzivu, eto mene njima. Ionako će još snižavati cijenu konzole, a ako naprave slim...