samo da se nastavim na onu raspravu o fantomima - imam jednog fantoma, kupio ga nakon zadnjeg updatea, zasad sve radi normalno.

meni frend isto rekao da njemu rade svi fantomi, ja čekam da dođem doma i vidim ako mi legići ne rade ubit će me klinci :)

Moja dva fantoma (GTAV, LBP3) za sada rade. Nemam blage što je uzrokovalo ovo, ali ne miriše na dobro..

Da javim stanje mojih fantoma. Dragon Age skinut negdje u 12 mj. i Rayman Legends u 2 mj. zaključani. Devil May Cry: Definitive Edition 15.3. i Wolf Amog Us skinut u subotu rade. Sada mi ništa nije jasno

da li je isti store u pitanju ma da ne znam da li to ima kakve veze al ajde...

Stvarno ne znam, bio sam fantom i nisam obraćao pozornost na to, ali pretpostavljam da su sa US-a kupljeni. DMC možda Canada i Wolf sa HR. Možda je problem sa US store.

Stvarno ne znam, bio sam fantom i nisam obraćao pozornost na to, ali pretpostavljam da su sa US-a kupljeni. DMC možda Canada i Wolf sa HR. Možda je problem sa US store.
Meni su sva tri sa US...

moj fantom (koji radi) je s HR Storea.

jel moguće da samo US fantoomi ne rade?

Ja imam sve US fantome i svi rade zasad.

Jedna moja teorija bi bila da su mozda razvili sustav koji veze ID-eve accounta i igara. Pa su mozda pokrenuli skriptu, koja ako je ID igre aktivan na dvije konzole onda provjerava licence i locka igre. Po toj teoriji, fantome ciji nositelji nisu aktivirani onda nije diralo. Mogucnost je mala, ali moze biti, posto dosta nas ima nositelje koji nisu trenutno aktivirani jer su stavljeni u Library. To bi objasnilo zasto su neki fantomi lockani a neki nisu.

Probajte provjeriti vi koji ste shareali na ovom forumu.

EDIT: Pada teorija u vodu. Provjerio sam za Bistricevog fantoma Tomb Raidera, ciji nositelj nije nigdje aktiviran..

Spring Sale na PSN-u...opet vrhunske cijene.
Izdvajam:
Demons Souls 37.99kn
PES 2015 149.00kn
Assassins Creed Rogue 239.00kn
Far Cry 4 239,00 kn
MGS HD Collection 89.99kn
MGS 37.99 kn
Metal gear rising 29.99kn
Ni no Kuni 37,99kn
DMC HD Collcetion 84.00kn
Mass Effect Trilogy 114.99kn
SSX 37.99KN
Splinter Cell Trilogy HD 37.99kn
Far Cry Classic 29.99 kn
Entwined cross buy PS4,PS3,PSV 29.99kn!

Još malo pa nam gameshare neće niti trebat ako nastave s ovim sniženjima. :)

update vezan uz fantome i njihovo naprasno zaključavanje.
Čitao sam na forumu (cheap ass gamer ) lik je pričao sa sonyjevom podrškom ( u Španjolskoj) i postavio pitanje zašto su mu se pojedine igre odjednom zaključale. Dobio je odgovor da je sony radio na tome da se sa ovim patchem pokrpaju rupe i zaključaju fantomi ( ponajprije zbog navale fantomskih accountova koje likovi prodaju na ebayu ).
Pitao je isto tako zašto onda nekima fantomi i dalje rade a dobio odgovor da se radi na tome i da uskoro fantomi više neće nikome šljakati, e sad ja sam vječni optimist i nadam se da je to čisto plašenje ljudi i mlaćenje prazne slame ali ako je istina šta je lik iz supporta rekao onda su gameshare-u dani odbrojani  :

Imam jedno pitanje. Isplati li se nabavljat PSN Plus? Nisam siguran hocu li igart online ista osim Unitya za sada pa jel se isplati onda uzimat?

update vezan uz fantome i njihovo naprasno zaključavanje.
Čitao sam na forumu (cheap ass gamer ) lik je pričao sa sonyjevom podrškom ( u Španjolskoj) i postavio pitanje zašto su mu se pojedine igre odjednom zaključale. Dobio je odgovor da je sony radio na tome da se sa ovim patchem pokrpaju rupe i zaključaju fantomi ( ponajprije zbog navale fantomskih accountova koje likovi prodaju na ebayu ).
Pitao je isto tako zašto onda nekima fantomi i dalje rade a dobio odgovor da se radi na tome i da uskoro fantomi više neće nikome šljakati, e sad ja sam vječni optimist i nadam se da je to čisto plašenje ljudi i mlaćenje prazne slame ali ako je istina šta je lik iz supporta rekao onda su gameshare-u dani odbrojani  :
gameshare koji mi radimo možda..al onaj pravi gamesahre će i dalje bit aktivan

Imam jedno pitanje. Isplati li se nabavljat PSN Plus? Nisam siguran hocu li igart online ista osim Unitya za sada pa jel se isplati onda uzimat?
Ako neces igrati online, i nisi ljubitelj igrica za mobitel koje davaju za PS4, nemoj trositi novce bezveze.