E sad meni trebaju bonovi... ali nema veze, ponuda traje do 16.04. Nema žurbe.
Upiknuo Resonance of Fate! Sad imam i PS3 verziju lol.
Icek, ugrabi Tears to Tiara 2 sad dok je snižena. Dobar SRPG.
PS Store & PSN
Para? I ne preporučuj igru koju ja tebi preporučih
Ti si meni preporučio Tiaru 2? U kojem to paralelnom svemiru, molim te lijepo?
Pa rekoh ti da pogledaš na YT da djeluje vrlo zanimljivo. Zar ne? I koliko para košta na storu?
Meni ne piše jer sam ju već kupio.
10% ovaj vikend!!!! US, Kanada, and Latinska Amerika.Jeli vrijedi i za preordere?
To i mene zanima ako vrijedi valjalo bi ućipiti Witchera sa deset posto popusta10% ovaj vikend!!!! US, Kanada, and Latinska Amerika.Jeli vrijedi i za preordere?
Edit: Sad skonto ne vrijedi popust za preordere
čisto sumnjam da će vrijedit za pre-ordere, uostalom witcher već je 10% na popustu i dodatnih 10% značilo bi jedan bon od 10$ manje za kupit.
Another action role-playing game by Japanese maestro From Software will be available next week: Shadow Tower, the 1998 PS1 game.
Its PSN re-release was mentioned in the latest episode of The PlayStation Blogcast (at around the 15-minute mark). That's a US show, mind you, and they're talking about the US PSN service; it's not automatically the case that we'll get Shadow Tower in Europe because licensing across the regions can cause problems, but let's hope so.
Shadow Tower is a bit like the King's Field games that came before it, and the Souls and Bloodborne games that came after it. That's the general vibe.
https://youtu.be/8xNLBsC2ocs
http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-27-bloodborne-distant-ps1-cousin-shadow-tower-coming-to-psn
Dobra igra , sve zivo od froma sam odigrao davno jos i oduvijek govorim da su im sve igre smjestene u istom "from software" svijetu
pogledajte samo intro koliko ima slicnosti sa svim igrama pogotovo sa novijim od demons nadalje
https://www.youtube.com/watch?v=qin_dBhDypI
Za mene bi najbolje bilo da se bacim od njihovih prvih naslova, pa sve do DS 2 odigrati.
Valjda ću do tad nabaviti ps4 8).
Imam želju odigrati Otogi (nikad nisam)
https://youtu.be/EZySNXLnCtQ
Hello !
Trebam malu pomoć...
Nakon ovog zadnjeg update-a, pojavio mi se lokot na: Sharefactory-u
NAPOMENA: plus pretplatu sheram s frendom
A i javio mi se jedan poznanik s foruma gdje igram Fifu, da su njemu lokoti na svim fantom slotovima.
Da li je netko čitao šta o tome negdje?
Hvala unaprijed !!!
P.S. Sad sam probao pokrenuti GTA, nositeljski solt i izbaci mi error CE-38612-0
Onda probam uću u Fifu, gdje sam isto nositelj i samo mi vrti krug i neće ući pa moram restirat konzolu...
Pretpostavljam da ovaj mjesec ništa od najave kompletnog popisa free igara za idući mjesec.
Hello !Uđi u Library podforum pa tamo pitaj ;)
Trebam malu pomoć...
A i javio mi se jedan poznanik s foruma gdje igram Fifu, da su njemu lokoti na svim fantom slotovima.
Hvala unaprijed !!!
P.S. Sad sam probao pokrenuti GTA, nositeljski solt i izbaci mi error CE-38612-0
Onda probam uću u Fifu, gdje sam isto nositelj i samo mi vrti krug i neće ući pa moram restirat konzolu...
Zašto da tamo pitam?Hello !Uđi u Library podforum pa tamo pitaj ;)
Trebam malu pomoć...
Hvala unaprijed !!!
Pa svi vide i ovdje ?
Restore licences?
Restore licences?Nije mu pomoglo...
A kak se ponasa kad idesprek nekog drugog profila?
Pretpostavljam da ovaj mjesec ništa od najave kompletnog popisa free igara za idući mjesec.Ako sam dobro skužio najava će biti 1. ili 2. travnja a bespla igre ćemo dobiti tek 8.
Hello !Meni se pojavili lokoti na svim fantomima koje imam (GTA, FIFA, Tomb Raider)...
Trebam malu pomoć...
Hvala unaprijed !!!