Dobro nam znano drago mjesto kupovine digitalnih igara, hvatanja akcija i niskih cijena te iščekivanje svakomjesečnih "besplatnih" igara od Sony-a. Ukoliko bude problema sa Storom, PSN-om ili nekakvim bugovima ili slično, tu raspravljamo o tome.
Ova tema će biti zajednička za sve četiri aktualne PlayStation platforme.

Jeli vam ucitava taj rumunjski store?

Ja napravio acc i preko PCa samo vrti , usao na PS3 , odmah ucitao store i ubacio igru na download list bez problema.

Thanks Devil :)

Uh i ja cu je skinuti tenk ju prika

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pripremite bonove! Mislim da dolazi Flash Sale :

Jupi ja ja jupi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Just great, taman kad nemam para  Jel to makar samo na US pa da se ne brinem ili i na UK?

Just great, taman kad nemam para  Jel to makar samo na US pa da se ne brinem ili i na UK?
Za US!

Neki su već pronašli neke naslove.  South Park 4,99$

Dobre cijene bokte 

4 dana kasnije

18 igara za $20, yaay. Imam sad šta igrat do ljeta Tko ima pristup libraryu, može vidjet sasvim solidan ulov manjih igara u slotu kojeg stavih na posudbu.

Ja sam tek sada vidio ovaj Rockstar sale na PS3...BRUTALNO!
RDR vam je 46KN!!!
Max Payne 3 30KN!
GTA 5 175KN!
Midnight Club 38kn!
LA Noire 46kn!
Classic igre po 15-20kn  itd.
BRUTALNO!

A i GOW igre na popustu od 60kn-99kn!
Bundle za GOW 1 i GOW 2 je 99kn!

Vrhunski!

Na kojem to storeu torca,ja to nemrem nac.

Isuse Kriste, opet maintenance. Bio je i (barem) jedan prošli tjedan. Koju vražju mater sada rade?

...i onda se nađu fanboji uvrijeđeni kad netko stavi u sig sliku 'it only does another useless FW update'.

https://downdetector.com/status/playstation-network
Nema ništa...možda redovno održavanje  :

10% ovaj vikend!!!! US, Kanada, and Latinska Amerika.

To vrijedi i za PS3, ne?

Najs ako je istina! Na računu mi fali manje od 2 kn (DVIJE KUNE) da si kupim SMT Digital Devil Saga, pa bi mi ovo super došlo.

EDIT:
Wow koja sniženja! Ima RPGa!!! Resonance of Fate, Xillia... kvragu, čak su i Ground Z. opet snizili!

Veigue

To vrijedi i za PS3, ne?

Najs ako je istina! Na računu mi fali manje od 2 kn (DVIJE KUNE) da si kupim SMT Digital Devil Saga, pa bi mi ovo super došlo.
Dela na PS3, ali..... editirao sam post gore, pa pročitaj ponovo.

Sad ga već lagano prcaš