Fico Kao programer

Ne kurči se sto si nego ih hakiraj i popravi ovo sto nevalja.

Hvala

Fenix A znam da ga vodiš, a gle… vidiš ovo zvonce gore. Imaš Chat, Portal, Olovku nekakvu i zvonce…e to zvonce.

Uđe programer u konzolu… nađe liniju zvonca i obriše.

Zvonca više nema za nikoga.

E Felix di je zvonce???

Kak možeš branit Sony tak.

I nije da nas nema baš.. PS5 se predaje svud… U PEVEXu… moj nećak ima 6god.. ImaPS5… nema ko ga nema.

No dobro.. ispričavam se. Kriv sam. Ne znam. Neuk. Moje isprike još jednom i shvatite to kao komediju. Malo da pojačam atmosferu s obzirom da Vas u zadnje vrijeme samo zahodske školjke zanimaju.

Sorry. Ne pišem više.

stanjara bogami u pravu si, bolje i ovo od zahodskih školjki i termo fasada

Fico Krajnjeg korisnika nije briga što i kako. Ja želim dobru uslugu i želim biti dobro informiran o svemu ako sam klijent.

Dakle, svaka imalo ozbiljna tvrtka bi napisala obavijest: "Dragi svi, konverzija je uspješno napravljena ali biti će potrebno uskladiti neke dijelove trgovine koji još ne funkcioniraju kako je zamišljeno. Hvala na razumijevanju i vidimo se ingame."

Nakon ovakvog teksta bi čovjek znao na čemu je i imao razumijevanja.

Ovo kaj oni rade je gore od čistog amaterizma. A u poslovnom svijetu više nema malih i velikih. Ogledalo tvrtke je baš u situacijama kada radiš s malima. Ako se prema njima ponašaš kao prema govnu, dovoljno govori o tebi.

Fenix Sve štima, ali objektivno, tako se to ne radi. Ne na taj način.

Daj još samo jedan komentar… gdje je ovaj programer pametni?

Pazi što su oni napravili… gledam sada ovaj psprices.com

Pazi… igra je 550kn..ok prvo su napavili edit, jer sam vidio, u Euro, pa je igra bila 550 Eura.

To sam vidio jer sam otišao u svoj wishlist kada je store bio maintenance i vidio sam.

A onda

su na to pukli popust 86% da dobiju pravu cijenu igre na tržištu za Euro.

Pa ko je tu lud. E ak su tak radili programeri… pa normalno da nemamo popust.

Tu je problem. E sad se to treba kopat.

Pretpostavljam, jer sam vidio da su cijene u pon.. bile po 559 Eura itd.

Nema od toga nista dok im Brico ne posalje inspekciju

Nažalost Brico nema ovlasti jer je PSHR nekako registriran u UK-u pa im ništa ne mogu 😆

Brijac znaci studiro si kako ih natjerat?

Haha

stanjara To nije točno… updejtaju se tablice i puknu u store konzolu za web page i napravi update.

To napravi programer za pola sata… ajd sat.

LOL

Kao da si djeci najavio da će dobiti slatkiš pa im to uskratio. Drama.

I onda se ljudi pitaju zasto su u ducanima prodavaci nadrkani… Zamislite svaki dan raditi s ljudima. Ne bi ni najgorem neprijatelju pozelio.

Fico ovakvi su mi najbolji sto misle da su najpametniji.

Neznam zasto ih ljudi u komentarima brane kad su nesposobni napravit ista na PS storu u hrvatskoj. Cijeli svijet je dobio black friday sale samo mi i Rusi nismo, ali po misljenjima ovih sto ih brane mi bi to trebali podnjeti lezeci i sutjeti bez da ista kazemo. Za ove sta su govorili da su bili dobri dok su davali ps plus, nisu nam nista davali za djabe to smo dobivali jer je nesposobnjacima trebalo 11 mjeseci da stavi ps store na euro a i uostalom ps plus nije neka premija koju kada ti daruje ps trebas skakat od srece. U biti toliko smo navikli da smo donji da su nas jednostavno uklonili sa black friday-a i tjt, znaju da cemo podnjet i gotovo.

Fico I onda se ljudi pitaju zasto su u ducanima prodavaci nadrkani

Problem takozvanih prodavača ili referanata prodaje su loši međuljudski odnosi, radno vrijeme, općenito loši radni uvjeti, problemi osobne prirode i vrlo često micro-managment nadređenih. Bezobrazni/zahtjevni/dosadni ili kako već klijenti navode na tugu a ne na "nadrkanost".

Fico Zamislite svaki dan raditi s ljudima.

BTW pa neki i rade. U pravilu su kupci zbilja ok, a s ostalim manjkom se treba znati nositi, za što postoje treninzi kako se nositi s pojedinim osobama i situacijama. A kada si dobar u tome, to se zove profesionalizam u odnosu prema kupcima. Neki to na žalost ne mogu ili se loše nose s određenim situacijama.

Fico Ne bi ni najgorem neprijatelju pozelio.

Možda ti nisi za to, zapravo zasigurno nisi jer se "pjeniš" na svakojake postove forumaša. A vrlo često nepotrebno. Malo se opusti,za tvoje dobro. A prodaju i voditeljske pozicije prepusti drugima.

doctorfreak "A prodaju i voditeljske pozicije prepusti drugima"

Pa prepušteno je menagerima u Sonyu, koji su očito čitali ovaj tvoj udžbenik "Ljudi nisu svinje, Magenta 1" i loše rade svoj posao.

Mi samo trebamo šutit i kupovati proizvod… dok ne izađe novi proizvod. I tako ponovno kupovati novi proizvod.

Ili jednostavno prestanete davati Novac sonyu i svima drugima za Koje mislite da Su vas zakinuli.

Opcenito placati online igranje je vec Samo Po Sebi za razmatranje umova i to za konzole Koje Si platio i igre koje Si takodjer platio te na posljetku za jebeni Internet Koji svaki mjesec placas. Tako da ovo sa konvercijom valute je Jos maciji kasalj.

Ja imam sve najnovije igrice i boli me pišo za popuste.