escoban Hvala.Baš ću isprobati.Jel radi onda i Cloud Save na glavnome računu ak šeram pretplatu sa drugog računa?

master_x Neznam za cloud save,probaj googlat da nebi wastea 200 kn ali ovaj dio za online igranje radi 100%

Ne radi ništa osim igranja preko neta jer sheranje PS Plusa ne postoji.

Postoji opcija da račun na kojem imaš PS Plus staviš pod PRIMARY odnosno enable console sharing opcija na PS5.

Godinama imam američki PS Plus i ne namjeravam menjati pošto bih izgubio veliki library starijih naslova.

master_x Ni meni, istekla mi je pretplata negdje u osmom mjesecu. Baš nikakav popust mi ne nudi, čak ni onaj 25%. Kakav je to sistem ponude i po kojem kriteriju nikome nije jasno, vjerojatno ni u Sonyju.

Guys, meni je "proradilo" iz nekog razloga. Uzeo PS Essential za 50% cijene, akcija koja se meni prikazala vrijedila je do 21.12.

Zero Fiksali su jučer.

Dakle popust vrijedi za sve koji vec nemaju aktivnu pretplatu.

4 dana kasnije

Ja mogu potvrditi da je leak točan jer sam jučer kupio Axiom Verge 2.

Dal' da ja kupim Hades ili da čekam da dođe na PS+?

Tzereen Čekaj da kupi Solid pa će doći na PS+.

Meni na ps5 trenutno ne radi store.

Odnosno ne mogu mu pristupiti preko konzole.

Preko telefona ili destopa je ok.

Da li i vi imate isti problem?

5 dana kasnije

@Brijac pošalji inspekciju Sonyju jer još nisu promijenili kune u eure na PS Store

Ne znam kakav je inače ps ogranak u nas, ali znao sam da će njima najduže trebati za preći na euro. Ni dvojne cijene još nemaju. Smiješno su ležerni s time.

I oni će zaokružit cijene na više.Nek se nađe.

foggy Moguće.lakše je 0.55,1,1.55€ i sl.nego 0.48,1.12,1.49€.