foggy doctorfreak Ma uzas, pa Suiko remaster je fizicki isao za 30 eura day 1, a sad je preko 30 na popustu… Essentials mi je 20%, a prosle godine kao dugogodisnjem korisniku 0. Zato ga nemam vec godinu dana, a mislim da cu tako i nastaviti.
Twillight renda ko daje dobro daje 🤦🏻♂️ rabljena fizikalija je i dalje way to go. Na vintedu recimo se nade svasta, prekjucer uzea Ghost of Yotei za 45
renda Twillight ma znam, ali zna se kaj je BF, brutalni popusti, zato ga i ljudi cekaju cijelu godinu i onda oni dodju s 10% popusta, smjesno u najmanju ruku.
zx68 Na konzoli i na mobitelu preko aplikacije ne nudi popust na produženje aktivne pretplate a preko laptopa uredno nudi popust premda mi extra pretplata vrijedi do 01 mjeseca nagodinu. Neznam jel izolirani slučaj ili svima tako. Vrijedi probat.
montoya zx68 a kad prikaže cijenu s popustom na laptopu? Meni odma ne pokaže, a kad stisnem "Buy now" počne "vrtjeti" stranicu pa brzo maknem da mi ne izme 150… I da, vidim da ti govoriš o Extra, a ne Premium pretplati.
escoban Sta ocekivate velike popuste na igre koje suizasle prije par tjedana? Ja sam iznenaden sta su BF6 i Yotei opce na listi.
renda escoban ko je to rekel? Ocekujem(o) popuste, kak se spada, na igre, naravno da ne na najnovije.
escoban montoya Kolega iz Svicerske ima premium i nude mu popust za Blackfriday, izgleda da je ovisno o regijama
Brijac escoban Ma opet je onaj slučaj od osobe do osobe. Kolege imaju doslovno isti slučaj, prošle godine isti dan obojica uzeli prvi put Premium i trenutno jedan ima popust drugi nema.
Tuhy Ja sam na Essentialu i nudi mi produljenje sa 20% dolje (za 57,99€). Ova trenutna mi ističe 01.01.2026. S obzirom da taman imam lovu gore za produljenje, uzeo, i ostalo je za još ponešto. Tipaa, novi Shinobi je na 30%.
DarkPunisher Tuhy Shinobi hebe keve, vrh igra. Meni klosari nisi dali popust za premium, bas sam im malo para dao ove godine
sanzo Tuhy Ja sam isto, a ne nude nis. Istice 3/2. Sad sam otkazao da ne zaboravim. Mozda se jos pojavi popust.
Tuhy DarkPunisher Shinobi hebe keve, vrh igra. Ok, uvjerio si me 😎😅 Edit: skoro uzeo i Sektori, al nema smisla još više trpati backlog.
Crnipetarpogani Meni nudi popust na premium…imam neki osjećaj da je zato sto sam ga otkazao prije sest mjeseci ali stara pretplata jos traje. Ko nema vidljiv popust predlažem mu da otkaze pretplatu pa onda nek vidi jel mu nudi popust