zontra https://blog.playstation.com/2025/11/18/playstations-black-friday-deals-2025/ Black Friday Deal za PS+ ide i do 33%, traje do 5.12. Meni Essential ističe 3.12., a plan je kupiti 1 godinu Extra (možda i Premium, ali vidjet ću). Neka me netko ispravi ako griješim, ali meni je onda najisplativije ne produžiti Essential. I onda čim mi završi PS+ pretplata, kupiti godinu dana Extra (ili Premium) s popustom?
montoya Premium korisnici opet ne budu imali popust, svi ostali budu… Nek idu k vragu i s tom politikom.
escoban montoya Kolega iz Svicerske ima premium i nude mu popust za Blackfriday, izgleda da je ovisno o regijama
DarkPunisher Stigao BF na store. Ubo sam vec Robocop DLC za 17 eura i gledam ovaj MGS remake za 56 eura sunce mu njegovo… Ima i Sonic Crossworlds za manje od 50…nesto ce past jos ugl jer nemam dosta backloga, ne 😃 😭
montoya blazkowicz Je,vrijedi pretplata do 10.02. Nije valjda da opet ne nude svima isto pa ovisi o sreći. Meni vrijedi do Valentinova i ne spuštaju mi cijenu… Taman kaj sam gore dalje napisal o tome da budu Premium korisnici opet zakačeni.
foggy Jebote, igre s popustom mi sad izgledaju kao full price igre prije par godina. Možda Suikoden 2 remaster uzmem, ostalo ili imam ili je i dalje preskupo.
foggy doctorfreak Jesi ti zadovoljan kad udjes u trgovinu pa je Irish Beef sad na pupustu 13 eura a prije godinu dana je regularno bio 10? 🙂
Legendary_Hero Popust combo pack Silent Hill f i Silent Hill 2 na Store-u. Silent Hill f samostalno oko 55 EUR.
foggy doctorfreak Ma uzas, pa Suiko remaster je fizicki isao za 30 eura day 1, a sad je preko 30 na popustu… Essentials mi je 20%, a prosle godine kao dugogodisnjem korisniku 0. Zato ga nemam vec godinu dana, a mislim da cu tako i nastaviti.
Twillight renda ko daje dobro daje 🤦🏻♂️ rabljena fizikalija je i dalje way to go. Na vintedu recimo se nade svasta, prekjucer uzea Ghost of Yotei za 45
renda Twillight ma znam, ali zna se kaj je BF, brutalni popusti, zato ga i ljudi cekaju cijelu godinu i onda oni dodju s 10% popusta, smjesno u najmanju ruku.
zx68 Na konzoli i na mobitelu preko aplikacije ne nudi popust na produženje aktivne pretplate a preko laptopa uredno nudi popust premda mi extra pretplata vrijedi do 01 mjeseca nagodinu. Neznam jel izolirani slučaj ili svima tako. Vrijedi probat.
montoya zx68 a kad prikaže cijenu s popustom na laptopu? Meni odma ne pokaže, a kad stisnem "Buy now" počne "vrtjeti" stranicu pa brzo maknem da mi ne izme 150… I da, vidim da ti govoriš o Extra, a ne Premium pretplati.