zontra Stray me zanima tako da ću to svakako odigrati, a WRC ako ništa drugo barem da vidim kako Croatia Rally izgleda.
zontra https://blog.playstation.com/2025/11/18/playstations-black-friday-deals-2025/ Black Friday Deal za PS+ ide i do 33%, traje do 5.12. Meni Essential ističe 3.12., a plan je kupiti 1 godinu Extra (možda i Premium, ali vidjet ću). Neka me netko ispravi ako griješim, ali meni je onda najisplativije ne produžiti Essential. I onda čim mi završi PS+ pretplata, kupiti godinu dana Extra (ili Premium) s popustom?
montoya Premium korisnici opet ne budu imali popust, svi ostali budu… Nek idu k vragu i s tom politikom.
escoban montoya Kolega iz Svicerske ima premium i nude mu popust za Blackfriday, izgleda da je ovisno o regijama
DarkPunisher Stigao BF na store. Ubo sam vec Robocop DLC za 17 eura i gledam ovaj MGS remake za 56 eura sunce mu njegovo… Ima i Sonic Crossworlds za manje od 50…nesto ce past jos ugl jer nemam dosta backloga, ne 😃 😭
montoya blazkowicz Je,vrijedi pretplata do 10.02. Nije valjda da opet ne nude svima isto pa ovisi o sreći. Meni vrijedi do Valentinova i ne spuštaju mi cijenu… Taman kaj sam gore dalje napisal o tome da budu Premium korisnici opet zakačeni.
foggy Jebote, igre s popustom mi sad izgledaju kao full price igre prije par godina. Možda Suikoden 2 remaster uzmem, ostalo ili imam ili je i dalje preskupo.
foggy doctorfreak Jesi ti zadovoljan kad udjes u trgovinu pa je Irish Beef sad na pupustu 13 eura a prije godinu dana je regularno bio 10? 🙂
Legendary_Hero Popust combo pack Silent Hill f i Silent Hill 2 na Store-u. Silent Hill f samostalno oko 55 EUR.