Ocito me nisi shvatio. Nisam rekao da nema razlike. Bas sam naglasio da je najveca razlika u framerateu i onda u drugom postu fici da je PC bolji u puno detalja (upravo to sto si naveo). Poanta mog posta je preseravanje koje vidimo po netu od debila master race. Na nasem forumu je to sve super jer se svi zajebavamo ali imas kretene koji su nenormalni sa uvelicavanjem tih prednosti PC verzije.
Ispada po tvom ko da sam rekao da je sve isto ili da ne pridajem vaznost tome ili lazem sam sebe? Ono sto ja hocu rec da je normalno da ce ti PC dat te prednosti i slobodno neka se uziva u tome, s razlogom kupujemo PCe i naravno da ocekujemo te bonuse i ljepse igre i bolje performanse. Ja samo hocu rec da je to prenapuhano jer nije toliko "sasvim druga igra" kako debili po netu pricaju.
Ispada ko da je PS4 zadnje smece na sub 720p, da recimo nedostaje citava skellige mapa, da recimo fale gameplay mehanike, nema doba dana primjer, loadinzi u svakoj kuci, i sta ja znam. Tada se moze rec da je iskustvo sasvim drugo, a ne zbog hebenih custom postavki koje variraju od cak ispod low (primjer kolicina NPCa) pa to matchinga high postavki u nekim segmentima. CDPR je majstorski prilagodio igru svakoj platformi i svi ce jednako uzivati. Evo sad igram na ultra i 60 fps pa mi je iskustvo isto, igram i uzivam u jednoj od najboljih igara generacije. Spojio sam side by side i PS4 verziju i zacudio se koliko su dobro odradili konzolu. To je najvaznije.
Sta se tice fpsa, to je dozivjelo puno boostova, recimo BAW je beton lockan. A baza igra je nakon .10 patcha dobila ogroman boost. Jbg drug ti si uvijek igrao na PCu i na visokim framerateovima, ti nemas tu pezantsku dusu koja se igrala tisuce sati na fpsovima od 17 do 60 fpsa, pogotovo u MODERNIM igrama. Naravno da ce tebi biti table flip a meni ne. Fali ti pezanstkog skilla na 30 fpsa, ja nijednom nisam krepo u igri zbog pada framerate od 3 4 frejma. I da, na misu vise osjetis te dropove nego na gamepadu, bas to.