Nexus je poceo govoriti o framerateu..grafici..cak i losoj vidljivosti zbog rezolucije hahaha kako to sve povlaci jedno drugo..a sprdali ste se da se na Pc-u samo raspravljaju ko ima veceg...
Pričam o tome u kontekstu Pro konzole jel. Normalno da mi smeta ukoliko utječe na igru. Ne govorim to kao netko tko je opsjednut sa tim.
Super ti si se navikao sa tim razlikama na PC-u, ali mi konzolaši nismo. Tamo su svi imali jednake uvjete i ništa osim normalno neta i input laga sa TV-a te ne dijeli.
Opet neću potezati potrebu i rant oko Pro konzole i čitavog refresha jer nema potrebe.
Iskreno destrukcija u BF1 nije ništa bolja od one iz BF4. Uz to ta ista destrukcija je skriptirana koliko znam?
A u akciji je igra redovito bila cak između 24 i 27 Fps-a..ali niste znali za bolje i niste se bunili..sasvim normalno..sad se priblizavate Master Race potrebama..polako...nesvjesno..ali to zapravo nije lose..to su cari
Ne kužim što sa ovim želiš kazati...nisu to nikakve "potrebe" već očekivanje. Ne vidim kako igra može ići lošije nego u beti. To nije u redu i meni to iskustvo iz bete nije prihvatljivo u finalnoj igri.
Lock 30 je ugodniji od ovog varijabilnog između 30 i 60. To su mogli napraviti lockati na 30, ali problem je što ne mogu zbog Pro konzole jer bi razlika bila prevelika. Eto gdje leži problem.
Ili neka optimiziraju ili neka lockaju obe verzije na 30 što se mene tiče.
Meni je ovo neprihvatljivo.
zbog toga ja osobno i jesam na Pc-u...ono sta svi prepisuju kao najvecu manu PC gamingu -nadogradnja-to je meni najdraza stvar.
Kakve to ima veze sa ovim gore?
To nije poanta...