Kakvo kenjanje? Prestani sa takvim vrijedanjima! Stvarno zadnja opomena! Imas odg u gaming tech talk.
NISI U POZICIJI DA DAJEŠ IKAKVE OPOMENE dok ti kenjaš ovakve gluposti. I NISAM TE NIGDJE VRIJEĐAO. Dakle, ti uvredom smatraš ak ti neko veli da kenjaš. Aj bjež tam. Kao mod bi trebao znati što je uvreda a što ne. Da se nisi usudio brisat post ovaj. Nek ostane.
The studio’s Tiago Sousa later clarified on Twitter that the game employs a custom TSAA solution, with 8x SSSA. According to Sousa, it’s also integrated into the resolution scaler, to make transitions harder to spot.
Achieving this level of stability on Xbox One doesn't come for free - but it's a compromise we've seen before that doesn't have an unduly negative impact on gameplay. A 900p native resolution is deployed compared to a full HD framebuffer on PlayStation 4. Image quality isn't quite so pristine on Microsoft's console - however, the use of temporal anti-aliasing (TSSAA) along with the muted colour scheme ensures that there are no obvious upscale artefacts on screen. Edges appear smooth, with the combination of temporal supersampling and shader coverage providing a clean image that holds up very well against the PS4 version - which in itself looks rather soft too. It's rare we see such clean imagery outside of running on PC with extreme levels of supersampling, and that's great to see.
Ista stvar u odnosu PS4 sa PC verzijom. Zbog stalnog resoultion scalinga, posegnuli su sa kustomiziranim alias rjesenjima kako bi dobili smooth prikaz. Ako se alias rjesenja ukljuce na PCu, onda JEDINA razlika ostaje rezolucija izmedu te dvije verzije. Cak ni sharpening nije problem sto se moze vidjeti na slikama koje si postao. I dalje ekipa nemoze dokuciti u cemu je problem, ma koliko ti postao tih slika, jer njihovi komentari govore drugacije. Sousa je sve objasnio.
Nije Sousa niš objasnio. I na GAF-i i DF-u su prokljuvili da je TSSAA, a slika je i dalje bila mutna. Neko je u spomenuo u onoj GAF temi ( da si gledao, nebi se dalje raspravljao ), da je PC verzija 900p dalje oštrija od PS4 verzije kad padne na 1728x1080p. Kako? Eto, rezultat je sharpening filter. Rekao sam da je blur isti na slikama zbog sharpening filtera, tj. nema ga u obje verzije, dakle, sharpening je glavni razlog. I te dvije slike koja sam stavio u drugoj temi, PS4 slika je čisti 1080p.
CAN YOU EVEN COUNT, BITCH?
Yes i can, bitch!
Evo, ja sam izračunao 30 stepenica = čisti 1080p