Wii U je propao zbog loše politike Nintenda. To je jasno ko dan.
Moraš imati multiplat igre...eksluzive su samo prevaga, ako imaš sve ostalo.
Pobogu ograničavaju ljude da stavljaju gameplay na YT, tj traže lovu za to...u 2016. daj me nemoj...
Spominješ prošli gen...PS3 i Sony su se izbalmirali sa svojom prezentacijom i bahatošču...najavili konzolu od 600 eura, bez sadržaja i osnovnih funkcija, dok je X360 imao sve. Dobar online, hrpu igara, jeftiniji...
I kako se to kosi s onim što sam ja rekao? Ja samo vidim da se u cijelom topicu stalno vrti teza kako će nekakve ekskluzive donijeti prevagu Sonyju zato što su igračima najbitnije ekskluzive, što je evidentno glupost. Prevagu donosi hrpa detalja, neki objektivni, neki subjektivni, naravno, ekskluzive tu imaju određeni utjecaj, ali teza da Scorpio nema šanse zato što oni koji hoće najbolji framerate i rezolucije mogu kupiti PC i onda još k tome da je cross platform Xbox-PC (a još uvijek pod direktnom Microsoftovom kontrolom) nekako loša stvar koja će dodatno "obezvrijediti" Scorpio je stvarno neshvatljiva.
Exkluzive će donijeti prevagu u slučaju da su ostale stvari više-manje ili potpuno identične.
Ne moraju exkluzive biti prodavanje od 3rd party igara DA no donijele prevagu.
Ne,exkluzive I to puno njih,a pogotovo onih provjerenih će motivirati gamera da da prednost platformi krcatoj exkluzivama,a to će onda povući za sobom masovnu prodaju nekih 3rd party multiplatforma.
Anyway da se malo osvrnem na nove/stare konzole.
Xbox One S kao malo jači XO je jamačno XO-u ono što je NDSi bio NDS-u, odnosno što je New 3DS 3DS-u.
Dakle vjerojatno ništa kaj bi nešto posebno trebalo zabrinjavati Sony,a pogotovo kako im sjajno ide.
Takva prodaja nemože preko noći stati taman i da Scorpio izađe sutra i da košta ko PS4 s 16,umjesto navodnih 6TF snage.
Osim toga,nitko nezna kakav će doista biti Nintendo NX.
Mnogi se prave pametni s "pouzdanim"izvorima,no nitko nezna točno.
Možda ni sam Nintendo.
Da vjerojatno će biti dosta slabiji od konkurencije,no uvijek postoji kakva takva šansa da iznenada snagom hardvera.
Ne vjerujem da će dopustiti da NX snagom zaostaje za Scorpio u mjeri u kojoj je Wii zaostajao za X360/PS3 odnosno Wii U u odnosu na PS4.