Vjerovatno sam onda slijep i moje isprike. Neću se više uplićati i, please by all means, nastavite i dalje svoje konstruktivne rasprave.
Gaming Tech Talk
Bez problema mozemo nastavit. Slobodno se ukljuci i reagiraj ako je potrebno. I samo mi nije jasno zasto Revo uopce ima potrebe ulazit u ovakve topice kad uopce nema gaming pc i zivciraju ga moji postovi. O well, bit ce neki interni razlog.
Još nisam dobio odgovor zašto niti jedan studio ne napravi ono što Revo zagovara.Nvidia pruža već gotovo rješenje za čiju implementaciju treba puno manje posla nego da sam razvijaš, onda te još i sufinancira u razvoju. Ti dobiješ igru koja bolje izgleda za isti trošak razvoja dok nvidia dobije reklamu.
I sve bi to bilo dobro da većina tih Gameworks naslova nisu neoptimizirani Ubisoftovi otpaci. Ljudi rejđaju s razlogom kad vide Nvidia logo, a taj razlog je iskustvo s takvim igrama i nerazumna zahtjevnost u odnosu na ono što se može vidjeti na ekranu. Da ne spominjem kako Ubisoftove igre nemaju ni obični 16 mod, i tako je već godinama (nisam igrao zadnja dva AC-a i Division, no sumnjam da su išta poduzeli da riješe već takav banalan problem).
Nisam mislio na tebe da odgovoriš. :) Ali da, to je upravo ono na što sam mislio i što sam htio čuti od dotične osobe.Još nisam dobio odgovor zašto niti jedan studio ne napravi ono što Revo zagovara.Nvidia pruža već gotovo rješenje za čiju implementaciju treba puno manje posla nego da sam razvijaš, onda te još i sufinancira u razvoju. Ti dobiješ igru koja bolje izgleda za isti trošak razvoja dok nvidia dobije reklamu.
Kakav hairworks? O čemu pišeš? Hairworks je dio gameworksa. Gameworks je skup tehnologija od simulacije krzna, kose, odjeće, filtera, teselacije i čestica.eto opet ti lupas na stranu.
I koji je tvoj odgovor? Zašto niti jedan studio to ne napravi?
Velim da devovi naprave svoje tehnologije uz to svoju verziju hairworksa koju ce nazvat kak hoce.
Znaci da naprave svoju tehnologiju za simulaciju kose.
Ono kaj ti raste na glavi.
Dev tim da sam na pravi, a ne da ovise o nvidia i da bude samo za njihove graficke
Ne kuzim kaj ti je tu tak tesko shvatit da moram jedno te isto kroz 5 postova provlacit.
I onda se s menom neda raspravljat.LOL
Čitanje s razumjevanjem je za tebe 0 bodova. Jbt ko da s kinezom pricam.
Ocito ih nije briga za pc da ulazu ekstra napore za to zato se rađe prodaju
Pa zato jer to postoji.. Zove se PureHair, imas u novom Tomb Raideru i radi univerzalno na nvidia i amd grafama.
Čekajte, jesam ja sad pročitao ovo sve...
I ovo sve je radi kose??????? Solid Snake daj neki gif. Vratite mi vrijeme nazad. Ja sam ćelav svuda nemam dlaka ni oko muda. Džaba im tehnologije.
Radi gameworksa.. Ne radi hairworksa. Ovaj nezna di goni.
Ja nemam PC. Ima li footworks?
I onda uleti Flip i napravi fartworks. :
I ovo sve je radi kose??????? Solid Snake daj neki gif. Vratite mi vrijeme nazad. Ja sam ćelav svuda nemam dlaka ni oko muda. Džaba im tehnologije.https://zippy.gfycat.com/HeftyColorlessAmberpenshell.webm
I onda uleti Flip i napravi fapworks. :Fixed.
Evo i jedan video na temu Fartworksa i Nvidie - https://www.youtube.com/watch?v=Dnn0rgDaSro
Ajme
: : : : : kakav kralj
Pa zato jer to postoji.. Zove se PureHair, imas u novom Tomb Raideru i radi univerzalno na nvidia i amd grafama.Pa no. I kaj to nije bolje nego koristenje gameworks-a ? Kaj sam rekao odma na pocetku da je to lose za PC trziste i da je bolje da developeri tjeraju svoja rjesenja umjesto od nvidia.
Ulazis u raspravu bezveze oko nicega. Reko si da AMD napravi svoje, spominjal si bloodborne i ko zna kaj sve ne
cisto bezveze.
Ak ti nije jasno procitaj si moje i svoje postove jos koji put pa ce ti bit jasnije.
To je proizvod AMDa...
evo otvorim youtube i na glavnoj stranici mi ova video :
Evo pogledajte, baš je povezan s vašom raspravom
http://www.youtube.com/watch?v=ZcF36_qMd8M
To je proizvod AMDa...Bitno da radi na oba branda graficka
evo otvorim youtube i na glavnoj stranici mi ova video :E to je ono o cem pricam :)
Evo pogledajte, baš je povezan s vašom raspravom
http://www.youtube.com/watch?v=ZcF36_qMd8M