Pa nema podjebavanja. Ako ND nemože napravit i izvući marketing koji je prezentiran prije izlaska konzola (1080@60) onda neće nitko više u budućnosti, jer oni su nekakvo mjerilo i stvarno kvalitetan studio. Ima li tu podjebavanja? Hardware je slab na duge staze, prodali su maglu što se vidi i po cijeni samog uređaja. "Među konzola" kako sam u više navrata pisao. Moja vrdanja?
Aaa, misliš na tvoje postove kako sam rekao da CDPR nije primarno PC dev? Ili kako sam odmah spomenuo W3? Ili kako neznam šta je gaming PC po tebi? Nemojmo si hitat drek va oci!
EDIT: Ili piši o techu ili nemoj filozofirat. Ja sam svoje mišljenje rekao, nemoj mi nametat svoje. Po meni je ovo slab hardware na duge staze i već sada se osjećaju posljedice toga. Bit će ih sve više.
O, da, tvoja vrdanja su, očita, i ta da sad ignoriraš kako si se zaletio u "zlatni gral" 1080@60 kao da je on mjerilo zahtjevnosti igre ili pak sposobnosti konfe... A poanta je da se na svakoj konfi svaka igra može napraviti u 1080@60 ako se žrtvuju ostali detalji - ALI DA JE TO BESMISLICA ZA VEĆINU LJUDI - a to uključuje i PC igrače koji će mnogi igrati većinu novih AAA naslova
ILI na 1080@60 sa umanjenim ostalim vizualima/detaljima
ILI na ispod 1080@60 sa ostalim vizualima/detaljima JAČIM nego u primjeru iznad.
A kako su konzole "zadana vrijednost" tako je dužnost developera da on donese odluku što je to što će odabrati većina korisnika.
"Zašto bi morali birati, zašto te zločeste konzole ne mogu vrtjeti sve zamislive detalje na UBER, a pri tom i na 1080@60 kao što može gamerska konfa za preko 10.000 kuna?" - Zato jer je to glupo pitanje. Jako, jako, jako glupo pitanje... Žalosno
Čak i da konzola košta 10.000 kuna, i dalje bi bilo moguće nakrcati toliko puno drugih detalja da bi ju opet mogao zablokirati u 720@15fps... Zato je to sve debilana.
A to je toliko jasno, samo ti toliko guraš glavu i vrdaš, da si ti taj koji filozofira pa izvrće, pa nameće drugome da ja želim tebi nametati mišljenje???
Ne želim. Kada si ti napisao prvi svoj post i ja svoj, mogli smo na tome stati što se mene tiče, ali...
edit: I ja sam rekao da su i za mene ove konzole prejeftine, pa si taj drek (tvoj izraz) samo... zdrži)