Nisi uopće odg na moj post..
Da konzola je unificirani sustav, jada jada, ništa što nismo već znali.. Ono što mene zanima je nešto drugo. Zar je toliko teško priznati da je taj sustav već sada star? Da koči tehnički napredak? Da u slučaju tehiniči naprednih naslova imamo rezanja ili reze ili fpsa? Da nije stvar "ispadne kako ispadne" kako bi ti rekao, već je stvar ako staviš nešto techa unutra, dostigneš procesni limit GPUa i CPU ti bottlenecka cijelu priču jer su stavili jebeni AMD koji je smeće od proizvoda i kojeg kunem svaki dan, jer ga i sam imam u PCu!?
Konzolaški dev danas ima posao probat dostići standarde današnjice i lupat glavom u zid kako postići što bolju izvedbu, a na netu trpit rage korisnika zbog nedovršene igre i rezanja.
Pa to i čini, stari moj. To čini u ukupnosti proizvoda - što tu nije jasno? Itekako su mogli napraviti 1080@60, ali čemu, nije to sve... i nije "to to"... Vidio si kakve efekte svjetlosti, refleksija, transparentnosti nosi U4 - kada prolaziš ispod suncobrana u boji imaš efekt svjetlosti OBOJANE ispod suncobrana KOJI NIJE ZAPEČENI nego stvarni i koji se miješa s ostalim prisutnim bojama, kao i okolnim suncobranima... i još gomila takvih detalja za koje je ND donio odluku da je VAŽNIJI.
UVIJEK može biti 1080@60, a isto tako može se UVIJEK nakrcati takvih fotorealizama i efekata da ni za 20000kuna ne bi ih mogao pokrenuti u 1080@fps...
UVIJEK
A ja bih prvi platio 4.000kn za PS4, umjesto 2.500kn, ali platit ću za NX... ili PS5... ili...
A KOLIKO PC KORISNIKA (ne govorim o uredskim "konfama") ne može većinu AAA naslova pokrenuti u 1080@60?
A KOLIKO PC KORISNIKA (ne govorim o uredskim "konfama") ne može većinu AAA naslova pokrenuti u 1080@60?