Znaci igral si i na plejki i na kompu bez ikakvih problema i zato jer ti je frend rekel da je igra unistena ti po forumu vec dva mjeseca protiv CDPR-a stalno nekaj baljezgas? Hmm,kul
Uništena?
Taj frend koji je rekel da igra ima podosta bugova (znači nitko nije rekao da je uništena) igru smatra fantastičnom...i što sad?
To što ja nekaj "baljezgam" tj. što zamisli dam kritiku da se igra mozda mogla odgoditi na konzoli mjesec-dva samo zbog bugova je nekakav hejt prema CDPR-u?
Ma daj...
I da igrao sam, ali ako igra ima na nekoj platformi problema što se to ne bi trebalo reći?
Kao da sada netko igra novog Batmana na PC-u (ovo nije usporedba Batsa i W3 jer ono što se dogodilo sa Batsom je po fanovima) i kaze da njemu sve radi odlično jer mozda ima bijesnu konfu ili nema ni nešto takvo već jednostavno nije dozivio čovjek neke anomalije itd. i što bi sada lik trebao uvjeravati sve ostale da je sa igrom sve u redu jer njemu radi dobro dok ekipa okolo ima nekakve debilne bugove i ostalo?
Pa primjerice mogao si vidjeti i na RB-u da je ekipa imala problema sa questovima ili game breaking bugovima, ali igru ne smatraju lošom kao što je ni ja ne smatram lošom ili po tvom"uništenom" jer je igra zasigurno fantastična, ali opet nema potrebe zatvarati oči.
Project CARS koji sam igrao i nisam dozivio neki veći bug u igri u 50 sati igranja karijere,online, time trials-a i ostalo dok je dosta ekipe imalo neke grozne bugove, lošu optimizaciju za primjerice AMD, nepodrzavanost odredenih volana tj. samo emuliranje volana, bugove u fizici itd. pa neću to izostaviti iako to nisam dozivio u svojem igranju.
Ja samo komentiram, a kome se ne svida to ne mora ni citati ni odgovarati na postove.
Ovo je jedino pametno sto si komentirao na temu Witchera
Svi vidimo kakav ti je stil pisanja i od koga si ucio. Onako fino, gospodski, u rukavicama...Taman toliko da mi, moderatori, nemamo osnove reagirati.
I to je ok, to je ocito tvoj karakter i zelis da te se tako dozivljava. Od nas ostalih je najbolje da od sad samo ignoriramo tvoje postove (sto u velikoj vecini ja osobno i radim vec neko vrijeme).
Fenix
Od koga sam učio? Čisto me ovako zanima.
Pa od Megatame. Mislio sam da je to jasno, a i pisano je u kontekstu proslih postova.
Sad ne znam jeli ti to tako nesvjesno ili namjerno pises. Ali nije ni vazno. Osobno to primjecujem i smeta me, ali iz gledista moderatora je sve u redu (cisto da ne bude zabune, nikakve opomene se ne dijele..).
Mozeš odma tako reći...a našao si lijepog člana za usporedbu sa totalnom suprotnosti.
Zapravo moj je cilj je emuliranje Megatame na ovom forumu...zivotni cilj.