cut
Hej nemam ja ništa protiv CDPR-a, ali mogli su uzeti mjesec - dva odgode za konzole i izbaciti bug free verziju sa manjim problemima u samom izvođenju...cmon.
Pa probao sam igru kod frenda i ne mogu pisati ništa na osnovi 30 minuta igranja, ali znam što je čovjek rekao (imao je nekih cca 100+ sati u igri) i da je dozivio dosta bugova u samoj igri na questovima itd.
Ne bi bile čak ni perofrmanse problem da igra nema luđačkih bugova i rušenja...samo se upitaš gdje su ti testeri?
Je li tko od njih prošao par puta igru na konzoli da bi rekli "yup isporuči ovo"?
Ne kuzim sto si toliko zapeo za W3 , ajde da si potrosio svoj novac na igru pa si ljut jer nije kako to zelis i fakat nisi zadovoljan sa performansama..ali koliko sam shvatio niti imas interes za igru niti ces nabaviti samo eto idemo bashat CDPR
Opet tko basha CDPR ako igra nije kako treba po iskustvima ekipe?
Patch od 7.5 gb
Da je ovo Ubisoft...realno kako bi se njih gazilo?
Anyway neću kupiti igru trenutno...prije da će se posuditi.
Zaključci vam suckaju, ako nešto nije kako treba to se treba kazati...a ne odmah sa ovakvim postovima:
Imas jedan kljucni dio u postu druze koji je odgovor na rage Nexusa. A to je "PC developer"
Nemoze on protiv sebe...
da,da
Nexus je dobar momak samo fakat ne voli CDPR
Jebote ja sam mislija 'evo MEGATAMA pocastija ekipu sa svojih par klasika' a ono ti torca, toliko ga ne volis a sad radis isto sta i on, vidis na netu sta zelis vidit, a net je uvik 99% preseransa.
Viper je sve objasnija :
: