Jeste, Cultic je praktički update Blooda, i to odličan.

Mada i Blood remaster sam nedavno odigrao i još uvijek je jako zabavno. 🙂

I naravno, Dusk se treba odigrati jer je fantastičan.

Također, Foegive Me Father me znao podsjetiti na Blood, skroz zabavan, napet shooter u duhu Lovecrafta. Ma moglo bi se nabrojiti desetke ovakvih kvalitetnih novijih shootera. 😃

Hexen, Heretic…. Ajma kako bi to bilo dobro! Hexen mi je bio drazi od Heretica, imao je nekako bolju vibru

Edit: id Software bi mogao imati gold mine sa ovim modernizacijama. Zamisli da kupis mega pack, Doom, Hexen, Heretic

maverick

Sve odreda jako zabavne. 😃

Probaj i Nightmare Reaper ako nisi, te Arthurian Legends i Hands of Necromancy za povijesni/fantasy štih.

Izgleda fotorealisticno u UE 5.1

5 dana kasnije

maverick uzasan voditelj, da, ali jebiga. Posebice odjeljak o TES6 (koji se i ne radi previse o toj igri, ali timestamp je tako nazvan) je zanimljiv za poslusati.

Dižem staru objavu, ali jebiga, nisam stigao ranije odgovoriti.

Mislim da mi je Todda interesantno slušati iz dva razloga. Prvi je taj da se na čovjeku vidi da je štreber koji obožava igre i sve što je htio je raditi igre. I sad je na čelu jednog od najpoznatijih studija u industriji, a i dalje pokazuje jednaku strast. Drugi je da Bethesda ima drukčiji pristup razvoju igara od ostatka industrije. From se fokusira na worldbuilding po pitanju lorea i lokacija. Većina industrije se fokusira na likove ili isključivo na gameplay. Bethesda se fokusira na worldbuilding, no na način da taj svijet popune likovima koji nemaju pretjeranu dubinu, ali su toliko pamtljivi zbog neke specifične karakteristike. Baš kako je pričao o tome da ljudi pamte stražare u Skyrimu jer su reaktivni prema glavnom liku. Ti likovi nemaju nikakvu priču iza sebe, samo su tu i vole reagirati na tebe nekim pamtljivim one-linerima. I to je dovoljno da im svijet bude živ.

16 dana kasnije

RayTracing koji nam guraju danas…

Dame i gospodo, Stalker Clear Sky iz 2008. godine

Clear Sky. 2008. godina. Volumetric smoke, volumetric light, ssao, parallax, soft shadows, directx10.1, sun rays, dof…

5 mjeseci kasnije
4 dana kasnije

Neznam koliko je leak u videu legitiman ali ovo su razočaravajuće specifikacije.

Gotovo kao napumpani čipovi PS5 koji su imali savršen postotak yielda.

Dakle procesor dobiva mali overclock

GPU-16 TFLOPS-a, 56 CU

Memorija 2GB DDR5 + 16 GB GDDR6

Uzevši u obzir da Xbox Series X ima sličan broj CU-a, 52 i nije u igrama ništa bolji od PS5 ovo mi se čini premalo za neki skok osim ako to nisu stari specsi iz 2021.

PS4Pro je imao 2x jači GPU od klasik PS4 ali ga je kočio slabi procesor.

pravednik Memorija 2GB DDR5 + 16 GB GDDR6

Ne da mi se gledati, koja je logika da bi išli na split memory, k tome za DDR5 da to bude 2 GB?

2 mjeseci kasnije

Dosta dobar komentar.

TL;DW, cijene grafičkih kartica srednjeg ranga su se poduplale u zadnje 2 generacije, ponajviše zahvaljujući NVIDIA-i i tržištu koje je tako glasovalo novčanicima (iako nije ni AMD bio puno pametniji što se tiče launch cijena). Općenito sam dojma da se nažalost PC gaming sve više gura prema elitističkom high-endu, dok su portovi sve gori i gori.