Završio igru, pa ću polako odraditi i DLC-ove, možda bacim oko i na Breach kao i na mogući ponovni prelazak s obzirom da sam propustio dva side questa zbog "slučajnog" pokolja mafijaša na početku.
Od mene čvrsta osmica, jako lijepo zaokružena cjelina, makar je ostavljen i prostor za nastavak. Kad smo kod trećeg nastavka, očekujem da će igra biti bez hubova za poluotvoreni svijet odvojenih učitavanjem, baš iz razloga jer nova generacija donosi SSD i brža učitavanja.
Osim zadržavanja slobode rješavanja questova, najviše su me osvojili već spominjani side questovi, ima tu zanimljivog materijala na temu korupcije, slobode medija, medicinski i moralno upitnih augmentacija i sličnog. Imam dojam da će oni koji prolete kroz igru dosta i propustiti, no ok, sloboda izbora je i tu prisutna. Centralna priča koja obrađuje uzavreli odnos između ljudi i augova te terorizam sa skrivenim ciljevima za mene je obrađena kvalitetno, intrigantno i uvjerljivo.
Gameplay, prezentacija i ambijentalna glazba su top, igra se odlično drži i danas. Preporuka svima koji u međuvremenu traže nešto kvalitetno što zaslužuje odigravanje, a sasvim nepravedno je brzo završilo u sjeni.