Fantastičan serijal, iznimno mi je drago što CD Project-u tako uspijeva, odigrao sam zasad prvi i drugi dio samo (sigurno jedno 4 prijelaza svaki dio) i jedan o boljih rpg-ova iz ove prošle/nove generacije.
I svaki je nekako unikatan, nijedan nije štampanje nastavaka kao što pojedinci (khm...khm... Ubisoft) rade, niti prodavanje DLC-a po 40 baksa koji nude 3h gameplay-a (looking at you Batgirl).
I pored toga, jedinica, dvojka i sad trojka su toliko slični (atmosferom, vrlo dobrom pričom, zanimljivim side quest-ovima, fantastičim soundtrack-ovima) a opet vidno različiti (gameplay-om, samim artom koji je napredovao iz nastavka u nastavak...) da jednostavno iako broji treći nastavak, ima taj osjećaj svježine.
Da ne spominjem sjajnu komunikaciju CD-a sa community-jem. Želim im iskreno sve najbolje u budućim projektima.
Nadam se uskoro odigrati i treći dio, da potvrdim to što sam vidio i čitao u zadnjih par mjeseci, ali ne sumjam da će moja, sad već vrlo visoka očekivanja, Geralt bez problema sa svojim konjem preskočiti.