chono7 Inace sto se tehnicke strane tice nabrijali su teksture, dof i lod na pcu, zato sad ovako brutalno izgleda. Malo sam ponosan sto sam sve primjetio ranije, neznajuci za taj fix
resident_evil Prva ekspanzija dolazi 13.10.2015. Moći će se kupiti kao stan alone igra za 20 eura ili digitalno. Kažu da će trajati više od 10h.http://www.eurogamer.net/articles/2015-09-08-first-witcher-3-expansion-gets-a-release-dateTeaser trailer!https://www.youtube.com/watch?v=2DnGJ1SD09UVjerojatno će drugi koštati isto toliko, tako da će se nama konzolašima najbolje isplatiti uzeti enchanced edition sa svim ekspanzijama dlc-ima, patchevima. Prodam prvo izdanje i dodam još malo para za enchanced, i prođem jeftinije nego da idem posebno kupovati ekspanzije. A izbrisao sam patcheve pa mi se baš i neda opet skidati cca 15 gb.
Fico Dovraga pa di naći pare za ovu gaming godinu?... :(Morat ću expansion pass uzeti uskoro, jer ovo se mora igratiSHANI!!! Yes, još samo jedan lik iz dvojke kojeg nisu prikazali i priča je zaokružena i gotova! :)
chono7 Shani nije bila u dvojci nego u jedinici. A ako obratite pozornost u trojci Oxenfurt academy je totalno nepristupačna lokacija i mislim da će tamo biti dio radnje. Kad smo već kod dvojke želim vidjeti Iorvetha.
skyr3xx Da, jednog druida možeš pitati jel zna Shani i on ti odgovori da je radio s njom u Oxenfurtu, ali nezna jel još tamo.A s Iorvethom se nisam baš rastao najbolje Bit će sranja.
chono7 Ja sam prošao oba puta i moram priznati da je sa Iorvethom bilo zanimljivo. Možda čak i više nego sa Vernonom
Fico Chono7 Znam da je iz jedinice, no mislio sam na Iorvetha ;)Ja sam baš Iorveth put importao u trojkuBolji mi je malo od Rocheovog, s time da je Rocheov malo više... Witcherovski...
Tuhy Kako sam blesav, ja ću ovo uzet :)Kutija igre, a unutra voucher za skidanje :Collectors box... :* :
viper89 Zasto daju monster i scoiatel deckove ? Pa to su najdosadniji deckovi u igri. Daj mi NR i spijune :/DLC 2 valjda..
viper89 I meni predobro izgleda ali za igru je koma.Btw nisam se pohvalio. Skupio sam sve karte i trofej dobio
chono7 Konačno! : Ja još nisam to uspio..Jel mogu dobit baronovu kartu nakon određenih questova koje završim?
viper89 Njegovu mozes ako ti je nedostupan (pojavit ce se u njegovoj sobi) . Makar odmah ga rijesi jer ces dobiti hebenog spya a i treba ti za gwent: velen misiju koja je pocetnicka i dobit ces dobre karte pa probaj to odmah rjesit. Cim se navuces samo ces trcat ko manijak trazeci karte xD
chono7 Ma vec je gotovo bili su mi zakon oni side questovi kad naides random na ljude koji ih izdaju, a sad je onako fak ju, moram igrat gwent!