Jel ovi zadnji NVIDIA-ni driveri rade dobro sa Witcherom 3?
Kod mene da ( GTX 660). Imao sam par bugova - uglavnom problemi s retardiranim konjem i čamcem, te i jedno ili dva izbacivanja. Rekao bih da je to više do igre, makar je 95% vremena sve radi kako treba.
Anyway, ulupao sam negdje blizu 80 sati ( ne manje) u Bitchera 3 i moram reći da mi je igra fantastična. Ovako životan i detaljno uvjerljiv svijet još nisam vidio, a to je sve popraćeno s vrhunskim glavnim i side questovima te borbom koja je najbolja u serijalu. Naravno, ima mana koje se još ispravljaju, ali W3 i u ovom obliku predstavlja igru o kojoj se može pisati uglavnom u superlativima.
Trenutno sam lvl 25, počistio sam skoro što se nudilo do sada, i tako planiram i s ostatkom igre. Ovo je jako, jako poželjno igrati sporijim tempom, jer zaobići random questove, ili ne obaviti one za poznate NPC-e iz prethodnih nastavaka je jednostavno svetogrđe. Sve sporedne aktivnosti su također jako dobro izvedene, a naravno posebno vrijedan hvale je Gwent. Da su još dodali pecanje, ovo bi bio još veći vrh vrhova.