Ajde da vidimo taj veći font.
Nego, još jedna stvar o crncima, pa ja restam kejs sa svoje strane.
Argument da je Witcher zasnovan na slavenskoj mitologiji je skroz utemeljen i ne mogu se crnci ubacivati kako je koga volja jer je to namjerno urušavanje settinga zbog nečije obijesti i modernog nametnutog osjećaja krivnje bijele rase. Zadnji koji su isticali bijelu rasu su bili Hitler i njegov talijanski kompić, a znamo kako su oni završili. Više to nitko ne radi osim samih crnaca, koji su u biti jedini moderni ostaci rasizma. Ja kao bijelac ne vidim nedostatak crnaca zato što sam bijel, nego zato što sam normalan i boli me ona stvar za nečiju boju kože. Ali dok god crnac ili bijelac odgovara predlošku i nije nametnut samo zato da bi se zadovoljio moderni medij koji naskače na takve stvari.
Kao primjer zašto je setting, odnosno mitološki predložak bitan potraži u drugom primjeru, puno širem od Witchera, a to je Conan.
Conan je iz Cimerije, koja je zasnovana na Keltskoj mitologiji. Cimerija je isto izmišljena fantasy zemlja, smještena na sjeveru, prekrivena snijegom i ledom. Takvi klimatski uvjeti nisu prirodno stanište crnaca i nema ih. Lako se može povući paralela sa primjerima iz povijesti i smjestiti Cimeriju negdje na vrh Francuske. Kad je Conan, nakon ropstva, otišao osvetiti svoje roditelje, otišao je na jug u zemlju Zamoru, koja je zasnovana na gradovima i plemenima sjeverne Afrike. Tamo je bilo crnaca koliko poželiš, jer je mjesto odgovaralo settingu da bude crne rase.
Witcher 3 priča priču o sjevernom kraljestu, i u igri je prisutna slavenska i nordijska mitologija, te se stil gradnje, odjeće i bijeli bradati frajeri uklapaju u to. Vidjeti crnca na snježnoj planini bi stršalo iz settinga i predstavljalo bi puno veći problem od nedostatka istih.
Ako moram birati između Witchera bez crnanca i to da me besposleni Polygon indirektno naziva rasistom, biram WHITE SUPREMACY!!!! lol