Ja sam probao igrati kako je zamišljeno, s uključenim auto aimom i žutom linijom koje se striktno mora držati, u međuvremenu u prosjeku jašući 15 minuta do markera i potom opet 15 minuta dok se neizbježno ne dogodi neko sranje i isprika za napucavanje. Nije mi baš pošlo za rukom, heh.
@member - slažemo se oko ocjene za RDR2 barem, hajv fajv. S usporedbama nisam ja krenuo, ali prihvatio sam igru, ipak su obje igre u nekim segmentima vrlo slične - ponajviše zbog otvorenog svijeta. Samo uz dodatak što je jedna akcijski RPG te za mnoge predstavlja igru koja je ponajviše obilježila i definirala ovu generaciju (naravno, ostavljam šansu Cyberpunku da to još malo zakuha). Tako je i meni legitimno 10/10, da i to kažem. Kad ti igru kao šablonu uzme jedan Ubisoft i na tome prilagodi čitav serijal, onda znaš da si na tragu nečega što se ljudima sviđa.
Što se tiče one raznovrsnosti koju sam spominjao, uz spomenutu živopisnost svih random neprijatelja, po meni su čitav W3 obilježile i boss borbe (Detlaff, čitav Wild Hunt uz naglasak na Imleritha, Crones, Olgierdov ghost...). Ima toga stvarno mnogo i da, neke borbe jesu bile izazovnije. Nije Dark Souls materijal, ali dovoljno da kazni bezglavo srljanje. Opet, i u DS serijalu nakon određenog vremena postaneš glavni baja i sve pada na čisti brute force, ako već spominješ minus kako je W3 u kasnijim stadijima igre "luk i voda". DS je zamišljen na taj način, da tijekom igre imaš priliku razvijati lika korištenjem soulsa i od njega u konačnici napraviti killer machine, ako znaš što radiš. W3 pruža u tom smislu manju slobodu, ali i dalje je ima u onoj mjeri da možemo govoriti o buildovima koje Chono spominje. Ipak su tu 3 glavna stabla razvoja.
Na to sam mislio pod raznovrsnost, mini igre su samo bonus, ali i što se toga tiče gwent>poker. Ovo ostalo je trivijalno. U slučaju RDR2 očekivao sam barem i natruhu izazova u obliku češćih story related dvoboja (kao što je bio slučaj u prvom RDR) ili barem boljeg sistema šaketanja koje bi uključivalo neke dramatičnije obračune. Opet, to također nisam dobio.
Ali na kraju krajeva, ispast će da daleko više favoriziram jednu igru i blatim ovu drugu. Bez obzira što rekao za RDR2, igra je dalje vrlo dobra. Opet, teško se ne vratiti na produkciju i pažnju na detalje. U tom segmentu je stvarno nevjerojatna, ali to je i jedini dio koji me uistinu oduševio. Ovo ostalo, jednostavno rečeno, šteka.