U skellige upitnici po moru su dobri za skupljat novce, a ako budeš igrao dlc (vidim da hoćeš) trebat će ti money money....
I Dimeritium Ingot! To je isto rijetkost pa je dobro na Skellige se nakupiti za craftanje.
Trebali su ih maknut s mape.
Znači sve isto, al ih maknut da se ne vide.
Meni su upitnici odlični bili. Baš te navodi na punija mjesta da istražuješ. Pronalaziš pisma s nekakvim pričicama, tražiš blago itd. Taman dodaje taj dodatan život u svijet.
Moja najveća greška je što sam prešao Witcher 1, a zatim 2 binge, i onda počeo trojku i jednostavno sam se silio dalje da igram, pogotovo što sam ja quest hrčak koji svaki upitnik mora riješiti.
I da se razumijemo, ovo nipošto nije kritika upućena Witcheru 3, za kojeg smatram iskreno da su sve pohvale apsolutno zaslužene, ali jednostavno sam odlučio napraviti pauzu malu, tj. da presječem sa drugim igrama. I na kraju se pokazala kao pametna odluka. Iskreno, da sad ne izlazi RDR, mislim da bih poslije Spajdija počeo Witchera, ali definitivno ću kad krenem ga igrati, igrati sa entuzijazmom kakvim ću sad RDR2 igrati, a ne da mi je pod "moranje".
Zato ja kad trilogiju prelazim si uzmem nekih mjesec dana predaha između naslova, čisto da malo odstoji i probudi se opet ista želja za prelaskom. Ipak nisu to CoD kampanje od 10 sati, nego 50-100.
I nakon RDR2 se fino baciš na Witchera i prati kako je izlazilo, prvo baza, onda HoS i onda BaW. I imat ćeš iskustvo i pol.
Igra je daleko od savršene, no kada razmislim koju bi prvo reprizirao, Witcher 3 daleko prednjači na listi (iako sam ga već odigrao 2 puta i utukao preko 200h questanja). Ima neki svoj šarm, valjda onaj dječački entuzijazam kada radiš igru koju si priželjkuješ od malena.
Nisam siguran da će to CDPR uspjeti reprizirati s Cyberpunkom, no živi bili pa se igrali.
Postoji jedan kanal koji se zove Joseph Anderson na kojem se mogu naći detaljne i relativno kvalitetne analize i recenzije igara, no ono što mi je posebno upalo u oči je kada je za God of War rekao da ima mušica i da kad se gleda element po element nisu savršeni, no zajedno kao paket čine nešto što savršeno sjeda.
Tako gledam i na Witchera 3, teško je za nešto reći da je savršeno, ideal koji se ne može ni dostići, ali ako je paket toliko dobar da unatoč svojim nedostatcima se čini kao remek-djelo... E možda je baš to ono što čini igru "savršenom".