ne kazem da je fallout4 sranje, ali je miljam daleko od w3. al' et', 'kome je uopce ta bafta mjerodavna i od ikakve vaznosti?!
osobno ne volim nista od bethesde osim elder scrollsa i sesti nstavak je definitvino najiscekivanija igra trenutno uz ds, o okojem ne znam sta bih vise mislio...
sto se tice w3. rijesio barona i sve side misije, contracte i witcher gear koje su u domeni moga lvl (12) te malo vise i pripremam se za posjet tris. ne sjecam se da sam prvi puta ovoliko ostavio vremena na sporednim stvarima. stojim i dalje iza toga da ima i ovdje blentavih (nekom vjerijatno nisu) sidequestova poput jebene ovce i mlatimudanje zvoncetom po sumi, te spomenute tavice, a upitnicima necu ni pricati jer sve osim place of power je vecinom gubljenje vremena jer nit donosi rijetki loot nit dobar exp, za one kad dodem u skelinge ne zelim ni pricati jer ti treba cijela vjecnost da bi ih poskupljao, a to bojim se da nemam jer uskoro izlazi i Hitman 2. srecom imamo main questove, zatim one side poput baruna, vukodlaka sto utepa svoju zenu (nesvijesno), lakomog tipa u podrumu kojeg seljani stuju kao boga, zatim devil by the well i towerful of mice od kojih su neki bolje napisani nego vecina main plotova drugih igara, kao npr bas bethesdin skyrim koji ima debilnu pricu. veseli me sto dolazi jos masa odlicni side questova (vino i kamen ekspanzije cu igrati prvi puta pa se i tome radujem), a o main storiju ne treani trositi rijeci...