Ma jasno, nije ni ovo moje bio nikakav napad. Sve pet. :)
Samo se, po meni, ljudi trebaju skulirati. Ne znam kak uvijek ljudi skaču na riječi, a ja uspijevam gotovo sve shvatiti kao zezanje, podjebavanje, a ne flejmanje. Na prcanje uzvratite prcanjem, ovo je forum, zato je i osmišljen
Post je po meni bio normalno zezanje, sprdanje s fanbojizmom. To što su neki odmah odlučili to protumačiti kao provokaciju mi stvara neugodu. Zašto prva asocijacija mora biti provokacija. Krenuo sam od samog početka NextLevela i došao do FFA i nikad mi nije bilo toliko zabavno na forumu kao na FFA. Volim raspravljati, volim koliko različitih ukusa ima, ali mi isto tako prekipi kad vidim da ljudi dođu našpanati u svaku temu.
Samo kažem da mi je žao vidjeti da ljudi odmah skaču na bilo kakvu vrstu zajebancije. Ikralov odgovor je bio, u mojim očima, nekorektan, ne žešći, već nekorektan. Iz moje perspektive, da se na mene stalno skače na zajebanciju, stvaralo bi mi neugodu i ne bih se osjećao ugodno pisati po forumu znajući da će se svaka moja objava gledati kroz povećalo. Nemojmo biti paranoični i u svemu vući negativnu asocijaciju, to će ubiti svaku raspravu na forumu. Ne govorim ovo specifično nekome, već svima na forumu, što god da pisali. Svi ovdje volimo igre; svi imamo slične, ali i različite ukuse; bit će podjebavanja i zezanja; no nemojmo dopustiti da neka paranoja ili pretjerano analiziranje rečenica ubiju strast koju imamo dok igramo igre i dok dijelimo tu strast međusobno na FFA.
Neću više offtopic jer sam fkt otišao daleko.
EDIT: Idem malo i ontopic.
Meni se ne fućka za patch, štoviše, jako mi je drago da dolazi. Mogu ljudi govoriti kaj god žele, ali 60 FPS-a naspram 30 se osjeti. Ne samo vizualno, već i na samom kontroleru. I kada se kaže da će dobiti ultimativno master iskustvo, ja sam uvjeren da hoće. Na PC-u je bilo više NPC-a na jendom prostoru i isto tako se igra mogla vrtiti u 60 FPS-a. Meni je jako drago što će isto (pretpostavljam) moći iskusiti i ljudi na konzolama. Možda nekome to neće puno značiti, ali je i dalje napredak. Svaka čast CDPR-u što se bavi takvom podrškom za već dvije godine staru igru koja je svoj razvojni ciklus službeno završila prije jedne godine.