Ja općenito ne mogu drastično roleplayjat u igrama, kad već igram onda se vodim onako kako bi ja postupio. Dok mi je ovo prva Witcher igra. Tako da je moj Geralt vjerojatno prava pizda u witcher okvirima. Prve contracte sam čak obavljao besplatno, bilo mi žao seljaka u Orchardu, ali sam brzo shvatio da bez love nema ništa. Pa sam dobro proučio lore, odlučio se postavit malo kulerskije, jedino sam i dalje prava pizda dok molim za sex lol.
Btw, prejako mi je bilo kad sam naletio na sirote seljake kako nekom svojem bogu prinose hranu, davali su mu sve što imaju. Naravno, bilo mi čudno što prinose tako da ubacuju hranu u rupu. Išao sam njuškat, da bi na kraju otkrio da u rupi živi debeli sylan koji iskorištava situaciju. Obećao sam mu da ga neću izdat, ali ipak sam to napravio. Jer sam i u RL peder haha.
A možda jedna od najepskijih situacija u igrama ikad mi je bila kad sam išao prvi put u Novigrad. Vidio sam brod, pa sam odlučio otići preko mora. Dok sam jedrio snašla me oluja, teško sivilo, valovi, kiša, a kad sam uplovljavao u Novigrad udrilo je sunce. Kombinacija svega toga i Novigrad u iznenadjujuce veselim bojama, skroz drugacije nego sto sam zamisljao, je stvorilo jedno hebeno iskustvo.