fatamorgana Najbolje od svega je to sto Netflix izbaci odmah cijelu sezonu, nema tjedan dana cekanja do slijedece epizode :-D Poslano sa mog E5603 koristeći Tapatalk
milicevic87 Ja krenuo u new game +, imam lvl 53 i kosim sve pred sobom. Igram na drugoj tezini, morat cu na deathmarch prebaciti. Ovaj alchemy build je godmode 😎
doktor1 Early build i slike s onog prvog render sustava koji je odbacen:Tu se vidi, pogotovo po Geraltu kako su screenshotovi iz enginea kojeg je pogonila dvojka.Znam da je već dobrano prežvakana tema, ali ovaj render i LOD je bio najbolji i šteta šta su ga ubili:No i ovako igra izgleda odlično!
Deadwalker Slažem se da dobro izgleda :)Nakon noćnog preuzimanja, jutros sam prije posla pokrenuo new game i posložio si postavke. Isključio NVIDIA hairworks i stavio SSAO te lovim nekih 45 (najniže - rijetko bude) do 60 fps-a, prosjek je nekih 55 ako se ne varam. Ostalo je više-manje na high / ultra + isključio neke stvari koje općenito ne volim kao što je bloom, blur, depth of field itd.
Deadwalker GTX 960 4 GBVjerojatno bi mogao prebaciti na HBAO+, nisam baš testirao koliko točno koja postavka utječe na performanse, više je to bilo postavljanje temeljem prijašnjih iskustava.
doktor1 Uključi HBAO; mnogo kvalitetniji od SSAO!Meni na ultra postavkama uz sjene na medium radi i na 3840x1620 na 30 FPSa ... jako dobro za RX480...No Ultra + 2560x1080@60 je way to go...Inače, još nisam odigro Hearts of Stone i Blood and Wine ekspanzije :)Za prelazak glavne igre mi je trebalo cca 220 sati, no kako je igra sa zakrpama postala mnogo bolja prije prije ekspanzija sam krenuo u novi prelazak te sam u tom prelasku tek oslobodio Dandeliona...A kako je u međuvremenu obnovljen kompjuter i uzet ultrawide monitor samo me mora puknut želja za Witchera pa će doživljaj biti vrhunski...
Zero Da, HBAO uvijek on. Primjetno ljepše izgledaju igre čim se to uključi. Vrijedi tog malog udara na performanse.
Deadwalker Pošteno, budem si uljepšao igru.Koliko velik draw distance ubija performanse? Imajući u vidu da je ovo šumovit open-world s gomilom simulirane fizike, vjerojatno dosta.
19marksman89 http://www.geforce.com/whats-new/guides/the-witcher-3-wild-hunt-graphics-performance-and-tweaking-guideNa tom linku ti je sve.Odmah vidis kako izgleda i kolko zahtijeva.Najvise uzima ovaj foliage..
doktor1 Pošteno, budem si uljepšao igru.Koliko velik draw distance ubija performanse? Imajući u vidu da je ovo šumovit open-world s gomilom simulirane fizike, vjerojatno dosta.Najveći potrošač uz sjenen je grass "distanca"Ovo je 2xUltra - i ne ubije toliko performanse:
chono7 Najveci udar na performanse je hairworks, zatim ga slijedi foliage distance i tek onda hbao+. Grass density ne uzima toliko resursa koliko ukupni foliage.
Deadwalker Evo naštimao jučer postavke - hairworks ne budem koristio jer previše performanse jede, foliage distance koji mi je kočio framerate sam testirao medium i high te nema neke velike razlike pa sam ostavio na high (ultra s druge strane se baš osjeti), grass density sam ostavio na ultra.Uglavnom, uz HBAO+ i sjene na medium, to je sada nekih stabilnih 50-60 fps-a. Prosjek je bliže 60 fps-a tak da sam fakat prezadovoljan. Preporod naspram iskustva na plejci :)