Fico Upravo ubio beast u jedinici :)Nego jel ima jedinica temu da tu ne spamamo?Nema. Tema za W2 je tu, ali očito je W1 previše retro i k tome je PC ekskluziva, pa i nema previše interesa da se piše o tome.Evo. Sad ste dobili svoje... http://www.ffa.hr/forum/pc-gaming/the-witcher/msg166061/#msg166061Punite temu, uvijek volim raspravu o jedinici! :
milicevic87 Jesu li popravili 'vrijeme provedeno u igri'?Sinoc sam vidio da imam nekih 120 sati. Reko bih da je točno. Igru sam davno presao i bas sam je se poželio neki dan pa sam za vrijeme popusta ugrabio season pass. Igra rastura, a questovi su svi redom super. Bas sinoc sam s duhom vladimira bio na onoj svadbi. Bas sam se nasmijao par puta. CD projekt red su genijalci.I btw, nasao sam jaci mač od svog ,majstorsko izrađeni medvjedi čelični mač'. Witcher sword cu spremit u jednu od kutija dok ne dobijem shemu za upgrade.
chono7 Ako igras HoS onda si vjerojatno nasao bolji mac. Mozes ga dodatno poboljsati runama. Cak i Offieri sabre nije lose oruzje. Sto se tice armora, mislim da je Viper armor u HoSu je najbolji gear
milicevic87 Ako igras HoS onda si vjerojatno nasao bolji mac. Mozes ga dodatno poboljsati runama. Cak i Offieri sabre nije lose oruzje. Sto se tice armora, mislim da je Viper armor u HoSu je najbolji gearCuo sam da ima grandmaster sheme za witcher setove, jesu li oni u hos-u ili u baw-u? Necu zapocinjati baw dok ne rijesim sve u hos-u. Trenutno nosim cijeli master bear set (dobro osim celicnog mača). Vidjet cu, mozda budem craftao viper set, ako mi ovaj dosadi.
sanzo Ako igras HoS onda si vjerojatno nasao bolji mac. Mozes ga dodatno poboljsati runama. Cak i Offieri sabre nije lose oruzje. Sto se tice armora, mislim da je Viper armor u HoSu je najbolji gearCuo sam da ima grandmaster sheme za witcher setove, jesu li oni u hos-u ili u baw-u? Necu zapocinjati baw dok ne rijesim sve u hos-u. Trenutno nosim cijeli master bear set (dobro osim celicnog mača). Vidjet cu, mozda budem craftao viper set, ako mi ovaj dosadi.Svi su u baw-u, sav gear koji imaš kad uđeš u zadnju ekspanziju ćeš brzo promijenit, baw gear je daleko bolje od svega šta se može prije dobit.
chono7 Pogotovo kad u BaWu imas mogucnost bojanja armora. White Wolf Set je nesto najbolje sto sam vidio od armora u igrama. Meni savrsentvo!
milicevic87 Super, hvala na informacijama. Izgleda da cu w3 addone vise igrati nego neke druge full igre. Cd projekt zaslužuje svaki cent sto zarade. Da bar ima vise developera ko njih.
chono7 Ja sam skupio vise od 25h igranja u BaWu, otkrivena cijela mapa (steta je ne istraziti sve) i obavljeni apsolutno svi questovi.
sanzo Ja sam skupio vise od 25h igranja u BaWu, otkrivena cijela mapa (steta je ne istraziti sve) i obavljeni apsolutno svi questovi. U bawu je lakše otkrit cijelu mapu kad je skoro svaki upitnik povezan s nekim questom, nikad nemaš osjećaj da su tu samo za popunit prostor pa ne dosadi.
resident_evil Witcher uživo! Bio sam u subotu u Dvigradu (mjesto u Istri) pa rekoh morat podjeliti sa Witcher fanovima.
StarFox_N Stvarno izgleda kao lokacija u Witcheru. Istra je prepuna starih gradića i ovakvih građevina. Ja sam iz Istre i prvi put čujem za Dvigrad.
resident_evil Moja preporuka da obavezno ideš posjetiti. Ovo je samo prednji dio i ako voliš tako nešto ima se dosta toga za vidjeti.Iz Pule sam i znam za Dvigrad još od kad sam bio klinac. A tek sam ovu subotu išao vidjeti, a doslovno pola sata vožnje. Mjesto je baš chill i čista uživancija. Kad sam već bio tu produžio sam do Motovuna (nisam bio već ful dugo) također prekrasan stari mali gradić.
chono7 Svakako odi vidjet Neno. Tamo kao da je vrijeme stalo, sve je autenticno srednjovjekovno, od kuca, kula, pekarnica, crkve... Nesto predivno za vidjet.
StarFox_N Svakako odi vidjet Neno. Tamo kao da je vrijeme stalo, sve je autenticno srednjovjekovno, od kuca, kula, pekarnica, crkve... Nesto predivno za vidjet.Ma gdje je to ?
gunner Lipa nasa Istra.Vrhunska slika, sad bi i ja isao posjetit to mjesto. )Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
chono7 To ti je kod Kanfanara. Kad ides od Kanfanara prema Rovinju po staroj cesti, imas desno skretanje prema Dvigradu.
chono7 Remek djelo od ambijentalne glazbe! I jedan od boljih komentara na temu:"The music in this game brings me to the verge of tears from happiness. The Witcher is to video games what Lord of the Rings is to film. No other fantasy RPG game captures the sheer scope and scale of the game. I cannot wait to see what CDPR does with Cyberpunk 2077."https://www.youtube.com/watch?v=ALh9Xmwgh3Q