Odigrao konačno i Blood & Wine. Završio main questove, dobio good ending, ostalo mi je jos par contracta i hrpa upitnika koje cu lagano čistiti sad.
Ovako, ovaj quest mi je možda i najnapetiji dosada, makar je i Hearts of Stone main quest imao vrhunsku atmosferu.
Igra generacije definitivno, uza sve obaveze i izbivanje iz zemlje trebalo mi je cca godinu i pol da odigram main game i ekspanzije, koji su zapravo prave pravcate samostalne igre koje mogu posramiti sve ostale u industriji koji nam prodaju skinove za puške i izrezani sadržaj pod DLC. Fenomenalno.
I iako sam malo zasićen Witcher svijetom sada, moram priznati da je jedan od boljih fantasy settinga.
Knjige su genijalne, svaka je bolja od prethodne, igre isto tako. Maestralno je kako su CDprojektovci uspjeli dovesti svijet iz literarnog dijela na jednu sasvim drugu razinu, koliko je tu truda i detalja uloženo i to se vidi svake sekunde igranja. Ovo je igra koja se čita, odnosno film koji se igra.
Ne znam da li će sa Cyberpunkom uspjeti sami sebe dostići i prestići, ali fingers crossed.
Meni treba odmor od open worlda i ičega što i liči na rpg, pa ću se prešaltati na FPSove sad neko vrijeme dok ne dođem k sebi i da mi se dojmovi malo slegnu, jer trenutno mislim da se ništa ne može ni prismrditi witcheru.