Odustao sam od igre. Chono7 vratit cu ti pare na ruke kad budem imao,zao mi je da si mi kupio bezveze.Jednostavno nije to za mene.Puno mi je trebalo da pohvatam sve i onda pauza od nekoliko dana zbog obaveza mi napravi da kad se vratim neznam opet nista i sve zaboravim.Uz to valjda je u meni zasicenje.Vidim da je igra dobra,vidim da svaka pohvala treba ici za sav taj trud kojeg su ulozili ali brzo me zamorilo jahanje,mahanje macem...opcenito ne snalazim se kad me igra zatrpa svime i svacim.Onda se nekako organiziram jasem ko majmun naletim na nekog ko je jaci od mene,poginem,skuzim da nisam sejvao i ajmo sve ponovo.Opcenito di god se zaputim naletim na nekog ko iznad glave ima crvenu lubanju kao znak da je prejak za mene.
Umara me i poslje svake radnje ponavljat iste radnje..miksaj ovo,miksaj ono..kao sta rekoh nije to za mene..U nekim drugim vremenima savladao bi ja to u jednom danu ali sa ovim zasicenjem u danasnje vrijeme skuzio sam da je u meni ostalo prostora samo za jos neke dobre kampanje u FPS,TPS zanrovima,zabavni coop i multiplayer..neki dan sam evo pomislio da zelim igrat stronghold..instalirao ga,odigrao 1h i izbrisao..problem je u meni