chono7 Pojavljuju se u jako bitnom dijelu main questa i igraju vaznu ulogu. Krajnji ishod ciljanih likova je isti s njima i bez njih.
Fico Stigao Ansel za Witchera! Uskoro screensi! Ako su se neki nadali da je gotovo s Witcherom 3 u temi za screense, e pa neće moći se!
chono7 Evo ih! Moji prvi Ansel 4K screensi! Ovo je bolesno! Mozes ici do 20K!! I opet sam odabrao Skellige! Kad dodes na tu mapu kao da je druga igra! Glazba savrsena, snijeg, planine, klanovi.. ma remek djelo!
chono7 Samo ALT+F2, igra se pauzira i radis sa scenom sto zelis. Maksimalna rezolucija fotke je x33! Znaci nekih 65000X35000
Deadwalker Savršeno.Baš tražio neki materijal koji bi si u formi slike / postera stavio u boravak iznad naslonjača.Skellige scena u 20k + okvir
StarFox_N Čuo sam da je Hearts of Stone dobar ali nisam očekivao da je toliko dobar. Oduševljen sam. Likovi su jako zanimljivi i raznoliki a priča rastura. Tek sam na pola i uvijek je neka nepredvidljiva situacija. Nemaš pojma što će se dogoditi sljedeće. Predobro.Kupio sam sheme za Viper Armor i jako mi se sviđa. Čak mi je najljepši od svih ostalih Witcher Geara.Imam dva pitanja. Pomozite da ne tražim po Wiki, neda mi se1. Gdje i kada mogu farbati armore ?2. Mogu se kladiti da sam na netu naletio na sliku gdje je unaprijeđen skill tree. Može li se skill tree unaprijediti da dodam nove abilityje ili je to bilo nešto fake ? Ako je moguće kada i gdje ?Hvala :)
Fico Čuo sam da je Hearts of Stone dobar ali nisam očekivao da je toliko dobar. Oduševljen sam. Likovi su jako zanimljivi i raznoliki a priča rastura. Tek sam na pola i uvijek je neka nepredvidljiva situacija. Nemaš pojma što će se dogoditi sljedeće. Predobro.Kupio sam sheme za Viper Armor i jako mi se sviđa. Čak mi je najljepši od svih ostalih Witcher Geara.Imam dva pitanja. Pomozite da ne tražim po Wiki, neda mi se1. Gdje i kada mogu farbati armore ?2. Mogu se kladiti da sam na netu naletio na sliku gdje je unaprijeđen skill tree. Može li se skill tree unaprijediti da dodam nove abilityje ili je to bilo nešto fake ? Ako je moguće kada i gdje ?Hvala :)Chono sve rekao, a ti se obavezno javi kad dovršiš HoS, da čujemo zaokružene dojmove.
KruxZhlajfa Danas sam dobio mail da su mi poslali! :Poslano je Royal mailom pa se nadam da će i stić na dan izlaska!