Deadwalker No, o tome govorim. Vidiš neke likove, bude par referenci, al' da bi bilo nekog bitnog utjecaja na main plot, nema ga. Barem ga ja nisam vidio u svom prvom prelasku igre.
chono7 vi ste zaboravili full crew u kaer morhenu, letho, keira, roche, ves, romansa lamberta i keire, nesuglasice rochea i letha, utjecaj tih likova na tijek borbe?
Deadwalker Poanta te borbe je da je Ciri obranjena, a Vesemir je mrtav. Da postoji drugačiji ishod, onda bi možda rekao "velik utjecaj na priču".
chono7 Nije veliki, ali je utjecaj na dozivljaj. Osim toga dosta je lakse na taj nacin i imas cca 20min dodatnih dijaloga.
Deadwalker Ta igra nema teških dionica :)Ok je backstory u tom dijelu (zapravo omiljeni dio cijele igre), al' ono, crnisokol je pitao ako odluke iz dvojke imaju bitniji utjecaj na trojku. Bitno je za mene main plot, a kako nemaju, nema smisla dalje dezinformirati čovjeka :)
chono7 Main plot je napisan bez obzira na likove, ali reci da nije bitan utjecaj tih likova je netocno. Ima par tezih dionica, death march i new game + pogotovo.
Deadwalker U kontekstu boljeg razumijevanja priče, likova i njihove motivacije možda, al' ja cijelo vrijeme pričam o samom scenariju na čiji ishod likovi iz prethodne igre nemaju neki utjecaj. To je ono što mislim da je pitao crnisokol i na to sam pokušao odgovoriti.
viper89 Sam CDPR je rekao jos kad su pokazali igru prije 3 godine da žele napraviti standalone naslov u koji će svi moći uskočiti bez poznavanja price ili igranja proslih igara. Cak su i tijekom razvoja dosli do odluke da maknu 3 iz naslova i "sakriju" trojku ispod logoa koja sada simbolicno izgleda kao kruna wild hunta. Igra sluzbeno nosi 3 u nazivu ali kad vidis kutiju ne skuzis odmah trojku. To je ono kad upucas milijune i zelis sve privuc jer ima igraca koji kad vide brojku u naslovu pomisle kako se nece moc snac bez igranja proslih igara. A pogotovo su sada dobili hrpu igraca iz PS publike buduci da je njima ovo prva igra. Bas je to direktor CDPRa pricao vise puta kako su se bas potrudili da privuku sve moguce igrace i opet sloze standalone pricu koja ce biti pristupacna svima (i fakat su to napravili) al opet respektira sve koji bas poznaju ovaj dubok svijet i lore i likove iz proslih igara pa ce njima biti poseban gust. win-win situacija. Slozili su fakat super intro da sve zivo pohvatas a i sama prica se primarno fokusira oko Geralta i Ciri i to je najvaznije sto igra pokusava ispricati (iako je svaki hebeni sidequest napisan mindblowing dobro) al ne moras ni importat save a bome ni igrat prosle igre da se uhodas direktno u treci dio. Naravno da se preporuca, pogotovo mi to kazemo koji smo sve igrali al da se netko prvi put susretne sa serijalom moze bez beda uskocit u trojku jer je sve jako dobro pripremljeno a i ako zelis vise znat u opisu likova imas sve detalje kada vidis da je to lik kojeg Geralt vec zna bolje.
Deadwalker a i sama prica se primarno fokusira oko Geralta i Ciri i to je najvaznije sto igra pokusava ispricatiŠto i launch trailer lijepo pokazuje: https://www.youtube.com/watch?v=XHrskkHf958 Mislim da je to jedan od najljepše režiranih trailera ikad, svaki puta me trnci prolaze.
KruxZhlajfa Evo box art-a s base.com! Mislio sam da će skombinirat originalni box art s official artovima s DLC-ova al eto. Nije loše!
viper89 bezveze, planirao sam kupiti jos jednu verziju (imam sve DLCe) samo zbog novog covera za kolekciju a oni mi isti sloze.Bas me zanima hoce li koristit kodove za DLCe. Produkcijski im je to najjeftinije.
KruxZhlajfa Ja sam se nadao da će bit more exciting, al eto za kolekciju će bit dobro! Pogotovo pošto još nemam disk verziju niti dlc-ove!
ivancro95 Ja ću isto 100% kupit ali prvo moram dvojku preć na pc-u, jedinicu ću pogledat neki walkthrough ili movie.
Tuhy Au, prvo razočaranje sa Witcherom...mogli su stavit drukčiji cover, jebo ih ja... :(Da je drukčiji, uzeo bi odmah.Ovako ću vidjet.
crnisokol U kontekstu boljeg razumijevanja priče, likova i njihove motivacije možda, al' ja cijelo vrijeme pričam o samom scenariju na čiji ishod likovi iz prethodne igre nemaju neki utjecaj. To je ono što mislim da je pitao crnisokol i na to sam pokušao odgovoriti.Kao što Deadwalker kaže, dok sam postavljao pitanje mislio sam na utjecaj na main quest/scenarij. Ovo za reference i pokoje pojavljivanje u side questovima sam već pretpostavio da su ubacili.